Kate Middleton snimljena U KOČIJI, a zbog jednog detalja nekima KRENULE SUZE (FOTO)

Show
Kate Middleton snimljena U KOČIJI, a zbog jednog detalja nekima KRENULE SUZE (FOTO)

Princeza od Velsa se prvi put pojavila u javnosti u ovoj godini. Kate Middleton pridružila se kraljevskoj porodici na Trooping the Colour danas uprkos činjenici da se još uvijek liječi od raka.

Kate, koja od februara prima hemoterapiju zbog nepoznatog oblika raka, vozila se kočijom sa svoje troje djece, princem Džordžom, princezom Šarlot i princem Luijem, tokom tradicionalne parade kroz London.

FOTO: JAMES VEYSEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Ranije je porodica viđena kako stiže u Bakingemsku palatu u automobilu. Džordž je sjedio između Kate i princa Vilijama, a Šarlot i Luija prekoputa.

FOTO: HENRY NICHOLLS / AFP / PROFIMEDIA

Iako je u automobilu izgledala zabrinuto, nakon što se prebacila u automobil Kate se široko smiješila okupljenima. Njen zamišljen i zabrinut pogled i izgled lica pojedine prisutne su i rasplakali.

FOTO: YUI MOK / PA IMAGES / PROFIMEDIA

Razdragana masa nije mogla da dočeka da je vidi i poželi joj uspješan oporavak, a to je dirnulo princezu. Iako je elegantna bijela haljina koju je izabrala za prvo pojavljivanje otkrila njenu znatno krhkiju liniju, princeza ipak izgleda mnogo bolje nego što su svi očekivali s obzirom na glasine koje su kružile o njenom zdravlju i liječenju.

FOTO: HENRY NICHOLLS / AFP / PROFIMEDIA

Kate je jučer objavila da će prisustvovati događaju u čast svog svekra, kralja Čarlsa. Dok su članovi britanske kraljevske porodice koji su služili vojsku učestvovali u paradi, ostali su gledali s balkona Bakingemske palate. Među onima na balkonu je i Kate Middleton.

Ne propustite