Oglasila se majka koja je tukla učiteljicu: Ovo je njena verzija incidenta

Region
Oglasila se majka koja je tukla učiteljicu: Ovo je njena verzija incidenta

Dva napada u istom danu na prosvjetne radnike u Beogradu upalile su alarm u društvu u Srbiji.

Nakon što je majka učenika u OŠ "Jovan Dučić" pretukla nastavnicu, dogodio se incident u OŠ "Sveti Sava" kada su roditelji jedne djevojčice fizički napali učiteljicu poslije rekreativne nastave.

U izjavi za Kurir televiziju Snežana Lučić, majka koja je napala učiteljicu, otkriva šta se dogodilo tokom jučerašnjeg dana.

- Uradila sam nešto što nije trebalo, ja apsolutno priznajem svoju krivicu. Počupala sam učiteljicu jer sam bila izazvana njenim ponašanjem i revoltirana, reagovala sam srcem, a ne mozgom. To nije opravdanje, da se razumijemo, ali pretpostavljam da bi mnogi u mojoj situaciji reagovali isto, a ne daj Bože nikom da se nađe u mojoj situaciji - započinje svoju verziju Snežana Lučić i opisuje sa čim se sve borila za život svoje kćerke.

- Moje dijete 5 godina boluje od jako teške bolesti, sad je, hvala Bogu, sve pod kontrolom. Nije izliječena, ali smo joj se borili za život u najgore moguće vrijeme, korone, zatvaranja granica i svega ostalog. Da me ne shvatite pogrešno, ne tražim sažaljenje niti bilo šta, želim da javnost i roditelji koji me već osuđuju, razvlače i razapinju na sve strane, kao nasilnika i vandala, čuju zbog čega je do toga došlo, pa se nadam da će me kao roditelja onda i razumjeti.

Opisala je i šta se dogodilo na rekreativnoj nastavi što je kod nje i supruga izazvalo bijes.

- Učiteljica je na rekreativnoj nastavi gurnula moje dijete. U tom trenutku naša učiteljica je bila odsutna do sobe da pogleda drugo dijete koje je boleo stomak. To se sve desilo u par minuta, jako me boli što se svaljuje krivica na našu učiteljicu. Pa ne može da se podijeli na 30 delića, da bude pored svakog djeteta. Druga učiteljica je gurnula moje dijete zato što je ušlo u kadar dok je ona snimala svoju djecu. Mogla je preko nje da snimi ili da kaže malecka, ljubavi, dijete, majmune, ne znam kako god, možeš li malo se pomjeriš. A ne da je gurneš, da dijete pada na svoju drugaricu, jer da nije bilo drugarice, pala bi na zemlju. Zaboljelo je to kad je gurnula po leđima, pritom bio je preveliki strah da ne povrijedi leđa, jer ona pet godina s njim živi i čuva ih.

(Izvor: Kurir.rs) (Foto: KurirTV Printscreen)

Ne propustite