Oprah Winfrey se oglasila nakon što je saopšteno da je hospitalizirana: I dalje nisam na svojih 100%

Show
Oprah Winfrey se oglasila nakon što je saopšteno da je hospitalizirana: I dalje nisam na svojih 100%

Oprah Winfrey zbog ozbiljnog stanja posjetila je bolnicu, a sad je otkrila i što joj se točno dogodilo.

Prije nekoliko sati svijetom je odjeknula vijest da je Oprah Winfrey hitno hospitalizirana, a njena prijateljica Gayle King otkrila je da voditeljica ima ozbiljnih probavnih problema, odnosno da je u bolnici završila zbog crijevne viroze.

Gayle se sada putem Instagrama oglasila da Oprah nije u bolnici, ali da je imala zdravstvenih problema zbog kojih je bila odsutna.

Oprah je trebala voditi emisiju ”CBS Mornings”’ u kojoj razgovara s književnicima, a u utorak je umjesto nje emisiju vodila Gayle. Nakon emisije, nazvala je Oprah te je sama objasnila što joj se dogodilo.

View this post on Instagram

A post shared by Gayle King (@gayleking)

”Bila sam na hitnoj i dehidrirala sam. Bila su mi suha usta, nisam mogla zadržati vodu u sebi. I dalje nisam na svojih 100%, ali bolje sam”, rekla je.

”Pet ljudi u mojoj kući također je zaraženo. Perite ruke, rekli su mi da se prenosi dodirom. Zaraza živi na kvakama, ogradama i do 10 sati, ako pipnete tu površinu nakon zaražene osobe i vi ćete ju dobiti”, rekla je.

Službeno priopćenje poslao je i njen glasnogovornik za CNN.

”Gospođa Winfrey se oporavlja nakon crijevne viroze i primila je intravenoznu injekciju zbog dehidracije, na preporuku svog liječnika. Odmara se i osjeća se bolje svakog dana.”

Podsjetimo, već desetljećima ime Opre Winfrey najpoznatije je voditeljsko ime na svijetu.

Njezin show naziva ”Oprah Show” emitirao se od 1986. do 2011. godine, punih 25 sezona. Tako je stekla stotine poznatih prijatelja i odradila je neke od najpoznatijih intervjua.

Ne propustite