Razorno nevrijeme u regionu: Orkanski vjetar obarao stabla i ograde - OBJAVLJEN SNIMAK

Region
Razorno nevrijeme u regionu: Orkanski vjetar obarao stabla i ograde  - OBJAVLJEN SNIMAK

Dijelovi Srbije, uključujući i Beograd, danas su se našli na udaru jake grmljavinske oluje i obilnih pljuskova. Oluja je nakon Beograda nastavila da putuje dalje prema istoku zemlje.

U Kostolcu jak vjetar je obarao drveće i ograde i napravio haos na putevima, što se vidi i na snimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama.

Kako se vidi na video materijalu, Kostolac je pogodila i jaka kiša koja je poplavila pojedine puteve.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

RHMZ je izdao u 17 i 10 upozorenje zbog jakih lokalnih pljuskova sa grmljavinom i gradom, koji će pogoditi zapadnu Srbiju.

“Oblačnost koja na području Moravičkog okruga (Lučani i okolina) uslovljava intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom će se u narednih sat vremena premeštati ka Čačku”.

U srijedu i četvrtak na teritoriji Beograda biće nestabilno sa plјuskovima i grmlјavinom, koji u pojedinim delovima mogu biti intenzivniji sa pojavom grada i jakim i olujnim vjetrom u zoni plјuska, takođe upozorava RHMZ.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)Kako su meteorolozi najavili do petka će biti promenljivo i nestabilno vrijeme, mjestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom koji lokalno mogu biti i izraženiji sa velikom količinom padavina za kratko vreme, pojavom grada i sa jakim i olujnim vjetrom u zoni najjačih pljuskova.

(Kurir)

Ne propustite