PSIHOLOGINJA OTKRILA: 'Zbog ovog nikada ne vraćam kolica u prodavnicu'- Mnogi se ŠOKIRALI

Zanimljivosti
PSIHOLOGINJA OTKRILA: 'Zbog ovog nikada ne vraćam kolica u prodavnicu'- Mnogi se ŠOKIRALI

Neko u veću kupovinu namirnica ide jednom mjesečno, a drugi idu svake sedmice. U svakom je slučaju olakšavajuća okolnost što sve kupljene stvari možete staviti u velika kolica iz trgovine i dovesti ih do svog automobila na parkingu pa tako izbjeći nošenje preteških vrećica.

Prema nekom nepisanom pravilu, nakon što namirnice dovezemo do automobila i spremimo ih u gepek, kolica vraćamo do ulaza ili mjesta posebno predviđenog za njih. Međutim, ne čine to svi, a jedna psihologinja je branila stav da kolica nikada ne vraća na mjesto.

"Ne vraćam svoja kolica i možete me osuđivati ​​koliko god želite. Neću staviti svoje namirnice u automobil, staviti svoju djecu u automobil i ostaviti ih u autu da odem vratiti kolica. Dakle, ako ćete me gledati ispod oka zbog toga, odj***te", poručila je žena u objavi koja je imala više od 11 miliona pregleda na TikToku.

Mnogi su komentarisali njenu taktiku: "Ako možete uzeti kolica, možete ih i vratiti".

Drugi su rekli da je mogla povesti svoju djecu sa sobom dok vraća kolica. "Jeste li ih ostavili same u automobilu i otišli po kolica? Ili su bili dovoljno sposobni da odu s vama?", samo su neki od komentara, javlja Net.hr.

Ne propustite