DNEVNI HOROSKOP ZA 9. JUN 2024. GODINE: Ovan radi na sebi, Blizanci vole da se osame, a vi?

Horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 9. JUN 2024. GODINE: Ovan radi na sebi, Blizanci vole da se osame, a vi?

OVAN

Posao: Ako volite svoj hobi, njime ćete nastaviti akciju u kojoj ćete moći dodatno zaraditi. Niste to morali nikome da prezentirate, ali vrijeme prije vas donosi rješenje koje vam se može isplatiti jer imate šta da pokažete kroz rad od ranije.

Ljubav: Ako ste muškarac, očekuje vas solidna prilika na polju emocija sa starijom ženom. Volite da ugodite svom partneru kad god vam se ukaže prilika.

Zdravlje: Pokušavate se rekreirati .

BIK

Posao: Aspekti na nebu su odlični za one koji imaju aktivno polje privatnog biznisa. Došlo je vaših pet minuta i ne morate da se dvoumite oko novih poteza na koje je došao red trenutno. Volite da dominirate u svom ambijentu, pa se uviđa i doza egocentrizma.

Ljubav: Oni koji su rođeni u trećoj dekadi mogu imati loše raspoloženje kada su muško – ženske teme u pitanju. Ne očajavajte zbog lošeg ambijenta.

Zdravlje: Kardiovaskularni problemi.

BLIZANCI

Posao: Volite ponekad da se osamljujete i da osjećate veliki umor. Budite spokojni kada je poslovna strana u pitanju ukoliko imate pored sebe dugogodišnjeg poslovnog partnera. Imaćete priliku da se samostalno izjasnite o daljem toku događaja.

Ljubav: Privlače vas partneri koji su dosta bolji od vas. Imponuju vam takve osobe. Voljećete da proširite krug prijatelja.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

RAK

Posao: Vaša finansijska situacija je zadovoljavajuća danas. Morate da se angažujete dodatno u onome u čemu ste trenutno angažovani. Jedan Lav bi mogao da vam bude od koristi ovaj put i da vam pomogne u komunikaciji sa poslovnim partnerima.

Ljubav: Možda se neko od vaših prijatelja ne složi oko vašeg izbora partnera ovaj put. Budite fleksibilniji u komunikaciji. Dolazi vam prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Ne žalite se posebno na nešto.

LAV

Posao: Odlično se osjećate. Imate dobar plan vašeg budućeg poslovnog poteza. Volite da dominirate u svom radnom okruženju. Saradnja sa Blizancima ili Devicom bi mogla da izmakne kontroli pa su možda i teške riječi na pomolu. Meditirajte ponekad.

Ljubav: Moguće da ćete se obeshrabriti zbog nebitnih činjenica koje se vrte oko jedne Djevice koja vam se postavlja mnogo povoljnije nego ranije.

Zdravlje: Imate povremeno napade panike.

DJEVICA

Posao: Posljednje što ćete uraditi u toku dana jeste poveće angažovanje na trenutnom radnom mjestu. Voljećete da se više angažujete neki drugi put. Čekaćete nešto bolju šansu za neko vrijeme ali ne i doveka. Volite slobodu mišljenja i u tome uživate.

Ljubav: Zaljubljeni ste u jednu Škorpiju koja je pomalo tvrdoglava u svom stavu ovaj put. Volite da se družite sa istomišljenicima, koji vam imponuju. Više ćete izlaziti.

Zdravlje: Pazite se infekcija ovaj put.

VAGA

Posao: Ukoliko ste student možete biti sretne ruke i da se radujete okončanju na ispitu. U svakom slučaju dolazi vam prijatno iznenađenje na koje niste bili spremni ovaj put. Volite ambijent u kome ste trenutno sretni.

Ljubav: Odlično se slažete sa jednim Lavom i Bikom. Napravite danas odličan izbor u svakom slučaju. Imate na koga da se oslonite i da dobijete nešto više ljubavi.

Zdravlje: Digestivni problemi.

ŠKORPIJA

Posao: Vaša strastvena priroda ne dopušta veći izliv emocija već znate da planete bez većeg razloga tek kada vam svega toga pređe preko glave. Imate solidne šanse da se zaposlite na mjestu, koje ste očekivali već duže vrijeme.

Ljubav: Zaljubljeni ste u jednog Bika i želite ozbiljniju vezu bez izuzetka. Niste u lošem okruženju koliko se od vas traži tek toliko da ste sretni.

Zdravlje: Volite da se opuštate.

STRIJELAC

Posao: Ukoliko ste u jako velikoj panici, kada su u pitanju vaše trenutne poslovne šanse u toj meri ćete pogurati mnoge prilike na svoju vodenicu. Možda vas drugi doživljavaju dosta striktno u svojim namerama više nego brižnu osobu.

Ljubav: Možete imati prijatno iznenađenje ovaj put kada su vaše emocije u pitanju. Neko na vas računa već neko vreme. Budite otvoreniji za saradnju i bolju komunikaciju.

Zdravlje: Imate motiv da se odmorite.

JARAC

Posao: Ukoliko se vaša karijera svodi na još po neki korak onda ste na samom kraju svog posla i u potpuno novom ciklusu koji vam se sprema. Ne morate da se dezavuišete onim stvarima koje vas se ne tiču trenutno koliko možda vaše kolege.

Ljubav: Ne žalite se pretjerano na svoj emotivni život. Imate čime da se pohvalite i da se opustite u lijepoj priči koja vam se nudi.

Zdravlje: Povremeno vas muče problemi.

VODOLIJA

Posao: Rad vas isuviše iscrpljuje i od vas pravi veliku žrtvu. Pokušavajte da se skoncentrišete na bitne segmente svog posla koji vam u suštini donose bitan novac. Sve ostalo prepustite saradnicima na koje možete da računate.

Ljubav: Ukoliko ste jakoj ljubavnoj vezi morate da se suzdržite od nebitnih komentara. Ukoliko se bavite hobijem budite dovoljno u fokusu i ne podležite tuđem uticaju.

Zdravlje: Vodite zdrav i aktivan život.

RIBE

Posao: Što se više angažujete, očekujete da će uskoro stići više novca. Ne morate se odricati nepotrebnim stvarima koje vam odvlače pažnju. Lav bi vam mogao pomoći u situaciji koju možete imati danas.

Ljubav: Budite dovoljno otvoreni u onome što trenutno radite u smislu zajedničkog druženja jer imate sjajno društvo pored sebe da se tako nešto dogodi.

Zdravlje: Moguća zubobolja .

Ne propustite