Policija na nogama: Majka otela dječaka

Svijet
Policija na nogama: Majka otela dječaka

Dječaka (5) otela je majka u Italiji u trenutku kada je dijete bilo kod nje na organizovanom viđenju. Dijete je prošle godine majci oduzeo Centar za socijalni rad i dječak je od 2023. godine živio sa tetkom u Aosti.

Prema navodima, dječak je juče odveden na organizovano viđenje sa majkom, ali ona dijete tetki nije vratila. Policija sumnja da je majka sa detetom već napustila područje Aoste i da će pokušati sa djetetom da napusti državu.

Dijete je, po dogovoru, odvedeno kod majke u 11.30 časova u centar Aoste gdje majka živi. Trebalo je da dijete sa majkom provede tri sata, a potom tetka da ga preuzme. Međutim, kada se vratila po dijete ni njega ni majke nije bilo.

"Mi smo došli u 14.30 časova, ali se ona nije pojavila. Kako sam čula, radnik centra je napustio organizovano viđenje u jednom trenutku, a kada se vratio, nije ih zatekao", ispričala je tetka.

U toku je intenzivna potraga za dječakom i njegovom majkom, ali još nisu zvanično saopšteni njihovi identiteti, niti su objavljene fotografije.

Nije poznato zbog čega je dijete bilo oduzeto majci i predato na staranje tetki, prenosi Telegraf.

Ne propustite