Evo kome je pripala imovina Marinka Rokvića: Testamenta nije bilo

Show
Evo kome je pripala imovina Marinka Rokvića: Testamenta nije bilo

Pjevač Marinko Rokvić nakon smrti, iza sebe je ostavio neutješnu suprugu Slavicu i trojicu sinova. Iz braka sa Slavicom je dobio Nikolu i Marka, a nasljednika Darija je dobio u vanbračnoj zajednici.

Pjevač je pored želje da ih materijalno obezbijedi, imao ogromnu želju i da njegova djeca žive u miru i slozi, te zapravo testament nije ni napisan.

On je odlučio da imovinu raspodijeli na ravne časti sinovima i svojoj dugogodišnjoj životnoj saputnici smatrajući da je to najpravednije.

“Marinko je s jedne strane bio veliki vragolan, a s druge veliki gospodin, ali porodica mu je bila na prvom mjestu. Sinove nikad nije razdvajao. Svu trojicu je neizmjerno volio”, ispričala je pjevačica bliska sa Rokvićima za domaće medije.

“Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tokom života i bogate karijere podijelio je na ravne časti. Nijedan sin nije zakinut, što bi se reklo, ni za ljubav, pažnju, a ni za nekretnine i finansije koje je ostavio iza sebe. On je bio svestan da je bolest opasna i da uzima maha, pa je s djecom otvoreno razgovarao o svemu i uz dogovor su raspodelili da svi u porodici budu zadovoljni. Nije želio da ode a da za sobom ostavi sinove koji će da se svađaju oko imovine. Vidjeli ste da je kako dolikuje ispraćen na vječni počinak, vjerujte, to je i zaslužio”, navela je pjevačica.

(GrandTV)

Ne propustite