Severina opet provocira Duška Tošića: POGLEDAJTE PREPISKU (FOTO)

Show
Severina opet provocira Duška Tošića: POGLEDAJTE PREPISKU (FOTO)

Dok cijeli region bruji o prepisci Severine i supruga pop dive Jelene Karleuše - Duška Tošića, glavna akterka, hrvatska pjevačica se po svemu sudeći ne smiruje.

Ona ne prestaje sa provociranjem Duška Tošića, a za to koristi riječi iz prepiske, koja je nedavno ugledala svjetlost dana.

Tako je ona odgovarala na brojne komentare svojih pratioca ispod njene posljednje objave, a u odgovorima na pitanja je koristila identične rečenice iz dopisivanja sa nekadašnjim fudbalerom.

- Drug radi pravi sinu 18. rođendan. Radiš li to? Radi li se? Pijemo? Upoznaćemo se! Dobro jutro S. - samo su neki od komentara, na šta je Severina odgovarala kao što je odgovarala suprugu Jelene Karleuše:

- Radim li mu rođendan? Ne. Pjevam - da. Ali ne znamo se… Kako? - pisala je Severina u komentarima.

Podsjetimo, Duško Tošić je za Kurir otkrio zašto je kontaktirao sa Severinom -kako bi pjevala na jahti koju je nedavno kupio u Turskoj.

Prema njegovim riječima, bliski prijatelji su mu predložili da bi najbolje bilo da angažuje Severinu da im zapjeva na zabavi.

- Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosforu i htio sam da napravim proslavu povodom toga, a moji drugari iz ”Whats up” grupe su predložili da nam Severina peva. Eto, to je razlog mog kontakta - rekao je ljubazno Tošić za Kurir.

Podsjetimo, prepiska bivšeg fudbalera i hrvatske pjevačice Severine već danima je jedna od glavnih tema na društvenoj mreži X, u našem regionu.

Suprug pop pjevačice Jelene Karleuše je u više navrata slao poruke hrvatskoj zvijezdi koja mu je, sudeći prema onome što se vidjelo u prepiskama, na iste odgovarala.

- Kako si Seve? U Beogradu si? Pa upoznaćemo se, negdJe na kafi! Radi li se? Haha, pa moram početi od nečeg. Nisam baš kreativan, jel? - glasile su neke od Tošićevih poruka, a Severina mu je u jednom momentu iznervirano odgovorila: - Oprostite, ali ne razumijem šta hoćete? Mi nismo poznanici, a kamoli prijatelji. Ako ste ovako navikli da pišete ženama, nisam od tih i nemojte mi pisati - uzvratila je Seve, na šta je Tošić odgovorio sa: "Okej!"

(Novi.ba/Kurir)

Ne propustite