NOVO OGLAŠAVANJE JELENE KARLEUŠE: "Ja sam Srpkinja, a spominjala sam Srebrenicu više ..."

Show
NOVO OGLAŠAVANJE JELENE KARLEUŠE: "Ja sam Srpkinja, a spominjala sam Srebrenicu više ..."

Pop diva Jelena Karleuša nakon što je izazvala pažnju gostovanjem u Čirilici, sinoć, a danas se oglasila i sumirala utiske.

Kako je navela, iako je briljirala sinoć, "uopšte nije bila raspoložena, a iako je pokušala " da se trgne" nije joj bilo lako i to zbog strašne teme.

- Sinoć nisam bila raspoložena u emisiji. Pokušavala sam da se trgnem, ali kako biti raspoložen kada je tema bila onako strašna. Žigosanje mog naroda. Ja jesam umorna od ratova, ali sam i borac i lav. Na Balkanu sam poznata kao hrabra i pravična. Zato me pored muzike svi narodi vole. Sve vjere. Ja sam za sve te razlike uvijek bila slijepa. Zato su mi granice uvijek bile otvorene, i ja dobrodošla svuda. Ali situacija se promijenila kada sam se usudila da branim moju zemlju - započela je ona, i nastavila:

- Znači ne da zaboravljam šta sam pričala, nego da moju zemlju branim od nepravde. Odjednom sam u očima raznih postala smrad. Prodana, licemjerna, prevrtljiva, četnicka ku*va. Da paradoks bude veći, i u mojoj zemlji došlo je do napada izdajnika. Došla sam u situaciju da sam satjerana uz zid, ratujući na 5 frontova samo zato što iznosim mišljenje kojim nikom ne umanjujem stradanje. Nema lošeg naroda. Kad bi neko krenuo na Bosance, šta mislite ko bi prvi imao muda da skoči i brani? Pa ista ona što je to jedina i činila prije. Ova budala. Zločinci i kriminalci za mene naciju NEMAJU. Ista priča za Crnogorce, Hrvate, ja branim krvnički i Palestince.

Pomenula je i Sevrinu, koja ju je prije nekoliko dana strašno napala, a pa navela da je "prodala vjeru za pare".

- Nisam Severina da prodajem vjeru za pare. Za mene zločinci nemaju ni vjeru. Jer ne postoji losa vjera. Ali zato, kada branim moju zemlju- RAZUMITE. Ako me poštujete i govorite da sam kraljica kada je to u interesu vaseg naroda, ne napadajte me kada ne dam na svoje. Moj narod, niti jedan narod na ovom svetu nije los. Ne postoji los narod. Isto tako ne postoji genocidan narod. Ja ne dozvoljavam da bilo ko da sebi na primjer iz Bosne, Hrvatske, CG ili Makedonije, pravo da to kaze a glasali ste za to. Ja sam Srpkinja. Bas zato da ne bih bila pristrasna, uvijek sam vise pominjala Srebrenicu nego Oluju, brzo ste zaboravili, ali ja nisam pi*ka. MOM NARODU NIKO NEMA PRAVO DA STAVI NEKAKAV ŽIG. Ili mom djetetu. Ako smatra neko da sam zbog toga loša, neka, ljubav prema otadzbini se ne objasnjava, ne pravda i zbog toga se ne izvinjava. Ne postoji genocidan narod. To bi znacilo da smo svi ubice. I pustite price da se u Rezoluciji ne pominje Srbija. Pa sta je onda srpski predsjednik tamo u skupštini UN-a radio? Svratio onako? Niste fer prema mom narodu a ja vas sve nazivam braćom - napisala je ona u svom statusu.

Ne propustite