Zbog velikog problema narušen odnos Kate Middleton i princa Williama? Šokirat će mnoge potezom

Show
Zbog velikog problema narušen odnos Kate Middleton i princa Williama? Šokirat će mnoge potezom

Prije nego što je krajem marta princeza od Walesa, Kate Middleton (42), otkrila da ima rak, krenule su razne špekulacije o tome šta se događa u braku između nje i princa Williama. Kate do tada u javnosti nije viđena tri mjeseca, a na društvenim mrežama razvile su se razne teorije.

Govorilo se da William ima ljubavnicu, Sarah Rose Hanbury, s kojom se često druži jer je iz kraljevskih krugova te da je Kate to saznala i zbog toga ne izlazi iz kuće. Iako je Sarah to opovrgnula, Kate je shvatila da javnost neće prestati postavljati pitanja o njoj pa je snimila video u kojem je priznala da ima rak i da ide na preventivne hemoterapije.

Iz Buckinghamske palače se nisu oglašavali o navodnoj rastavi Kate i Williama, a na društvenim mrežama kruži teorija kako čak i ako je istina da su im odnosi narušeni, nema šanse da će se razvesti.

"U najgorem slučaju, živjet će odvojeno, svatko u 'svojoj' kući. Neko vrijeme dok stvari ne postanu bolje. Puno je toga na kocki da bi samo tako odustali od svega", složni su pratitelji.

Kate i William su krajem aprila proslavili 13. godišnjicu braka, tokom kojeg su dobili troje djece - sinove Georgea (10) i Louisa (6) te kćer Charlotte (9). Princeza je zbog raka potpuno prestala obavljati kraljevske dužnosti, a njezin dio posla preuzeo je na sebe William, javlja Story.hr.

Ne propustite