RUSKI ASTROLOG TVRDI DA ĆE SE NA OVAJ DATUM DESITI PRAVA NESREĆA: Ni ne slutite šta vam se SPREMA, S

Horoskop
RUSKI ASTROLOG TVRDI DA ĆE SE NA OVAJ DATUM DESITI PRAVA NESREĆA: Ni ne slutite šta vam se SPREMA, S

Nesretni datumi u 2023. godini po mišljenju ruskog astrologa Mihaila Levina - evo kad treba izbjegavati planiranje važnih ličnih, porodičnih i profesionalnih događaja.

Mnogi se žale da im je 2022. godina bila teška, a od 2023. godine se očekuje bar malo olakšanja.Astrolozi kažu da bi godina Zeca morala donijeti više smirenja i blagostanja od godine Tigra. Ruski astrolog Mihail Levin najavljuje koji će biti opasni periodi tokom ove godine kad valja biti posebno oprezan.

Po njegovim riječima, prošlu godinu je energija dvojke ispunjavala brojnim kontradiktornostima. To se posebno manifestovalo u drugom mjesecu 2022. godine, kad je započela globalna kriza. Tokom ove godine, trojka će donositi više ravnoteže.

Problemi neće prestati preko noći. Sukobi će se nastaviti u brojnim aspektima života, ali će se polako ublažavati do polovine godine. Na jesen se možemo nadati još dužim mirnijim periodima. Astrolog Levin kaže da nam je decembar prošle godine bio veoma opasan.

"Saturn je bio u kvadratu s Uranom i otuda ogromne količine negativnosti", objašnjav on. U februaru ove godine počinje sekstil Neptuna i Plutona - aspekt koji ima umirujući efekat.

Međutim, i dalje se očekuje nekoliko perioda u kojima su moguće velike opasnosti. Levin kaže da tada ne treba planirati velike događaje. U pitanju je šest kratkih, ali važnih faza nepovoljnog astrološkog rasporeda:

od 15. do 20. marta

od 19. do 22. maja

od 24. do 28. juna

od 7. do 10. oktobra

od 10. do 13 novembra i

od 17. do 23. decembra.

Sa stanovišta globalnih događaja, ova godina će biti lakša nego prethodna. "Kriza se neće završiti prije 2025. godine, ali će ući u stabilnu fazu. Neće baš svi biti sretni, to prosto nije moguće. Biće napetosti, ali ipak nas čeka stabilan mir", tvrdi poznati Rus.

Ne propustite