Svi su čekali šta će Severina da kaže nakon incidenta sa Karleušom i Tošićem:Evo šta je ona objavila

Show
Svi su čekali šta će Severina da kaže nakon incidenta sa Karleušom i Tošićem:Evo šta je ona objavila

Skandal koji je izbio između Jelene Karleuše i Severine Vučkoviću koji je upleten i Duško Tošićnikog nije ostavio ravnodušnim.

Jelena i Duško su se oglasili, svako na svoj način, ali svi su čekali Severinu i pitali se hoće li ona nešto prokomentarisati.

Ona se oglasila na svom Instagram profilu, ali reč nije rekla o događaju već je podelila nešto drugo.

Naime, ona je sinoć nastupala u Portorožu, pa je podijelila snimak sa tog koncerta.

Pjevačica je objavila nekoliko snimaka sa bine sa svojim bendom, ali i fanovima, koji su u glas u Sloveniji pjevali sa njom, a posebno je bilo dirljivo dok je pjevala pjesmu Novih fosila "Za dobra stara vremena".

- Ništa vezano za Duška me ne interesuje više - bila je kratka Jelena Karleuša za Infomer, a Duško je podijelio snimak bosforske obale sa akcentom na jahtu.

Jelena Karleuša javno je osudila izjave Severine Vučković na temu Srebrenice.

Hrvatska pevačica je dala intervjuu tokom boravka u Sarajevu, da bi se Jeleni putem Instagrama obratila šokantnom porukom i poslala joj prepiske sa Jeleninim i dalje zakonitim mužem Duškom Tošićem.

Podsetimo, bivši fudbaler je u više navrata slao poruke Severini koja mu je, sudeći prema onome što se vidi u prepiskama, na iste odgovarala, a sada je uz njih Jeleni poslala i poruku koja se može smatrati uvredljivom, na šta joj Karleuša nije ostala dužna.

- Velika muka natjera čovjeka na bijedu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad - napisala joj je Severina, nakon Jelenine osude zbog komentara hrvatske pjevačice na temu Srebrenice.

- I ti jedi spski ***** i ne talasaj previše. Jer obraz se ne plaća ni sendvičima ni parama, nesrećnice, kao što si ti navikla. Mora da je muka natjerala kad ideš protiv svog naroda pa si spremna čak i sebe i oca i SINA da nazoveš genocidnim! - odgovorila joj je Jelena.

(Telegraf.rs)

Ne propustite