Oglasila se Jelena Karleuša poslije cijelog skandala sa Duškom i Severinom: Poslala kratku poruku

Show
Oglasila se Jelena Karleuša poslije cijelog skandala sa Duškom i Severinom: Poslala kratku poruku

Skandal koji je izbio između Jelene Karleuše i Severine Vučković u koji je upleten i Duško Tošić nikog nije ostavio ravnodušnim.

U jeku cijele priče, srpska pjevačica se oglasila i rekla:

- Ništa vezano za Duška me ne interesuje više - bila je kratka Jelena Karleuša za Infomer.

Podsjetimo, Jelena Karleuša javno je osudila izjave Severine Vučković na temu Srebrenice.

Hrvatska pjevačica je dala intervjuu tokom boravka u Sarajevu, da bi se Jeleni putem Instagrama obratila šokantnom porukom i poslala joj prepiske sa Jeleninim i dalje zakonitim mužem Duškom Tošićem.

Podsjetimo, bivši fudbaler je u više navrata slao poruke Severini koja mu je, sudeći prema onome što se vidi u prepiskama, na iste odgovarala, a sada je uz njih Jeleni poslala i poruku koja se može smatrati uvredljivom, na šta joj Karleuša nije ostala dužna.

- Velika muka natjera čovjeka na bijedu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad - napisala joj je Severina, nakon Jelenine osude zbog komentara hrvatske pjevačice na temu Srebrenice.

- I ti jedi spski ***** i ne talasaj previše. Jer obraz se ne plaća ni sendvičima ni parama, nesrećnice, kao što si ti navikla. Mora da je muka natjerala kad ideš protiv svog naroda pa si spremna čak i sebe i oca i SINA da nazoveš genocidnim! - odgovorila joj je Jelena.

(Telegraf.rs)

Ne propustite