NEKAD ŠAJLO, DANAS DŽON! Anđelinina i Bredova kćerka želi da promjeni pol, odlučila da napusti majku

Show
NEKAD ŠAJLO, DANAS DŽON! Anđelinina i Bredova kćerka želi da promjeni pol, odlučila da napusti majku

Životna priča Šajlo Džoli Pit, kćerke slavnog para Anđeline Džoli i Breda Pita.

Šajlo Džoli Pit, rođena 27. maja 2006. godine u Nambiji, poznata je kao kćerka slavnih holivudskih glumaca Anđeline Džoli i Breda Pita.

Kao dijete poznatih roditelja, Šajlo je od rođenja bila u centru medijske pažnje, a njeni roditelji su često govorili o njenom jedinstvenom stilu i izražavanju. Podsjetimo, par je osim Šajlo biološkim putem dobio i blizance Noksa i Vivijen, dok su zajedno brinuli o usvojenoj djeci Medoksu, Paksu i Zahari.

Šajlo je prvo dijete Breda i Anđeline. Njene prve fotografije su prodate za sedam miliona dolara, što je bio rekord u to vrijeme, a prihodi su donirani u humanitarne svrhe.

Zapravo je jedino dijete koje je ostalo u dobrim i podržavajućim odnosima sa svojim ocem, što nije bio slučaj sa njenom braćom i sestrama. Pored roditeljskih skandala, Šajlo je i svojim postupcima, transformacijama, ali i izjavama privlačima pažnju svjetskih medija.

Javni identitet i priča o promjeni pola

Šajlo je poznata po svom androgenom stilu, što je često bilo tema razgovora u medijima i javnosti. Već se godinama šuška kako kćerka slavnog para želi da bude dječak, kao i da se već nekoliko godina navodno zove Džon.

Anđelina i Bred javno su podržavali svoju kćerku u izražavanju njenog identiteta na način koji joj najviše odgovara, naglašavajući važnost podrške djeci u njihovoj individualnosti. Glumac je o odgoju svoje nasljednice prvi put progovorio 2008. godine i tada otkrio da je zovu muškim imenom, dok se Anđelina ovim povodom oglasila dvije godine kasnije kada je izjavila kako je sve počelo kada je imala tri godine.

"Ona želi da bude dječak, pa smo joj odsjekli svu kosu. Ona voli da nosi mušku odjeću i misli da je jedna od braće", rekla je tada glumica koja u potpunosti podržava takvu odluku od samog početka. Kako prenose strani mediji, navodno će Šajlo/Džon promijeniti i pol, a mnogi ovo dijete već slave kao LGBTQ ikonu.

Trenutni život

Kako raste, Šajlo pokazuje interesovanje za ples i umjetnost. U javnosti je viđena kako učestvuje u plesnim časovima, a njeni roditelji često prisustvuju predstavama i drugim aktivnostima u kojima učestvuje.

Iako je još uvijek mlada, mnogi su zainteresovani za to kako će se njeni interesi i karijera razvijati kako bude stasavala u odraslu osobu.

Nedavno je dospela u žižu interesovanja i zbog napetih porodičnih odnosa. Šajlo je jedino dijete koje je ostalo u dobrim odnosima sa Bredom Pitom, a pričalo se čak i da, kada navrši 18 godina, planira da napusti majku i preseli se kod njega.

"Šajlo nije nesretna s mamom Anđelinom, ali puni 18 godina uskoro i želi da "protrese" stvari. Osim toga, obožava Breda i uvijek je bila tatina mezimica", naveli su izvori za strane medije.

Ne propustite