Oglasio se Duško Tošić prvi put nakon što je Karleuša objavila prepisku sa Severinom

Show
Oglasio se Duško Tošić prvi put nakon što je Karleuša objavila prepisku sa Severinom

Duško Tošić se oglasio na svom Instagram profilu prvi put nakon što je Jelena Karleuša objavila njegovu prepisku sa Severinom.

Bivši fudbaler je imao veoma kratku "poruku".

On je objavio kratki video iz Istanbula, tačnije sa obale Bosfora uz emotikon smajlija sa naočarima koji se obično stavlja kada je osoba bezbrižna i "kul".

Nakon što je Jelena Karleuša javno osudila izjave Severine Vučković na temu Srebrenice, koje je hrvatska pjevačica dala u intervjuu tokom boravka u Sarajevu, Severina joj se putem Instagrama obratila šokantnom porukom, da bi joj poslala i prepiske sa Jeleninim i dalje zakonitim mužem Duškom Tošićem!

Bivši fudbaler je u više navrata slao poruke Severini koja mu je, sudeći prema onome što se vidi u prepiskama, na iste odgovarala, a sada je uz njih Jeleni poslala i poruku koja se može smatrati uvredljivom, na šta joj Karleuša nije ostala dužna.

- Velika muka natjera čovjeka na bijedu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad - napisala joj je Severina, nakon Jelenine osude zbog komentara hrvatske pjevačice na temu Srebrenice.

- I ti jedi spski ***** i ne talasaj previše. Jer obraz se ne plaća ni sendvičima ni parama, nesrećnice, kao što si ti navikla. Mora da je muka natjerala kad ideš protiv svog naroda pa si spremna čak i sebe i oca i SINA da nazoveš genocidnim! - odgovorila joj je Jelena.

Naime, Jelena je 23. maja uz Severinin snimak na kom priča o Srebrenici, napisala:

- Severina, a zašto je tebi bitno da li se koristi riječ "zločin" ili riječ "genocid"? Zašto se ti baviš presuđivanjem šta je bilo i pojašnjavanjem? Ako je samo do para i odštete, koliku je odštetu tvoja država platila Srbiji za Jasenovac? - započela je Jelena.

- Da li se naplaćuje na tonu mesa ili na broj ljudi? Koliko košta na primjer milion života? Koliko za milion Srba i da li hoćete popust jer je bilo i Jevreja? Romi gratis? Tražite li popust na količinu i utrošeni trud jer baš je bilo potrebno mnogo volje i truda da se postigne ta cifra u samo jednom logoru! A imaš li cjenovnik koliko Hrvatska treba da plati odštetu za jedini dječiji logor na svijetu? Ako je dječiji logor je l' to tarifiraš kao “mali” zločin ili veliki zločin? Kako ti to nazivaš Severina, hm?

- Hoćemo onda da fino platimo jedni drugima pa da se volimo? Čist račun, duga ljubav? Ima li Hrvatska para ili da šmekerski oprostimo dug zarad komšijskih odnosa? Šta nam teško, oprostićemo i to što si Srpkinja, a nazivaš nas “oni”. Ako smo krvnoj braći Crnogorcima oprostili što za male pare glasaju protiv sopstvenog naroda i potresaju kosti svojih dedova koji su se ponosno nazivali, kako, zašto ne bi sve svima? Srbija je velika i jaka. Nije sve u parama draga Severina, nije ovde riječ o plaćanju, ovde je riječ o riječi "genocid", jer genocid ne mogu učiniti pojedinci koji su za to odavno osuđeni.

- Za genocid se krivi čitav narod. Ko ti kaže da se Srbija u toj rezoluciji ne pominje, zašto bi onda Srbija platila odštetu? Malo logike lutko, koristi glavicu i za razmišljanje, ne samo za botoks. A Srbi, narod koji je najviše stradao u 20. vijeku, mogu samo da budu veliki, ponosni, časni narod. Ne genocidan narod. Jer taj žig neću da nosim ni ja ni moja deca ni moji unuci, jer u moje ime niko nije ubijao nevine ljude u građanskom ratu u Bosni sa kojim ja nemam ama baš nikakve veze. PS (a i tvoj sin, koji je Srbin, nosiće taj žig, ako se ta historijska nepravda desi! Pokušaj da se ne trudiš više da budeš ovoliko “pametna”) - napisala je Karleuša u objavi na društvenoj mreži Fejsbuk.

Šta je Severina u BiH izjavila o Srebrenici

Severina Vučković posjetila je krajem decembra 2021. Sarajevo gdje je, u intervjuu za Radioteleviziju Bosne i Hercegovine (BHRT), a u emisiji "Konačno petak", ponovo spomenula Srbiju i Srebrenicu.

- U Srebrenici je bio genocid, kako god to oni nazivali, mali, srednji ili veliki zločin... Radi se o tome ako je bio genocid, onda bi neka država toj državi trebala platiti odštetu. Mislim da samo zbog toga oni ne priznaju da se to tako zove - rekla je tada Severina u emisiji, a snimak je objavljen na Fejsbuk stranici pomenute emisije.

(Telegraf.rs)

Ne propustite