Novak Đoković se "raspao" pred novinarima: 'Patim, zabrinut sam za sebe...'

Sport
Novak Đoković se "raspao" pred novinarima: 'Patim, zabrinut sam za sebe...'

Srbijanski teniser Novak Đoković poražen je u polufinalu ATP turnira u švicarskoj Ženevi. Njega je u tri seta dobio 49. teniser sa svjetske rang-liste, Tomaš Machac. Đoković je izgubio prvi set, nakon kojeg mu je pozlilo.

Vratio se na teren, dobio drugi set sa 6:0, no onda ponovno pao i u trećem izgubio 6:1. Sljedeće sedmice u Parizu se igra Roland Garros, drugi Grand Slam turnir sezone, a trenutno prvi igrač svijeta se nakon teškog meča emocionalno raspao pred novinarima.

"Naravno da sam zabrinut. Nisam igrao dobro cijele godine, osim nekoliko mečeva. Stvari su takve kakve su... Ne vidim sebe kao favorita u Parizu. Pokušat ću ići meč po meč, pa ćemo vidjeti", rekao je Novak Đoković pa dodao:

Izabrana je idealna postava Premijer lige BiH: Nemanja 
"Nisam imao dobru večer, danas je bilo jako teško. Imao sam nevjerojatnu mučninu tijekom prvog dijela meča. Ne želim oduzimati ništa od Tomaša Machaca, koji je zaslužio pobjedu , ali, ne znam što da mislim o ovoj igri. Volio bih zaboraviti ovo. Ne znam kako sam osvojio drugi set. Na kraju, balans je dobar, nadao sam se da ću odigrati jedan meč ovdje, odigrao sam čak tri", rekao je Đoković.

Muči ga i zdravlje, što je i sam priznao
"Nije lijepo patiti ovako na terenu. Teško je fokusirati se na tenis kada imate brige na umu. Nadam se da ću biti zdrav za Roland Garros", zaključio je Đoković, prenosi Večernji.

Ne propustite