Pogledajte nastup Šejle Zonić kojim je zadivila žiri: "Što se mene tiče, ti si pobjednica" (VIDEO)

Show
Pogledajte nastup Šejle Zonić kojim je zadivila žiri: "Što se mene tiče, ti si pobjednica" (VIDEO)

Bh. pjevačica Šejla Zonić je ponovo oduševila žiri Zvezda Granda te se zahvaljujući ovoj sjajnoj izvedbi plasirala u četvrtfinale.

Izvela je pjesme "Da sam ptica" i "Ovo malo duše". Nastup možete pogledati od 6:24. Bila je u duelu s Antonijom Čerkez, koja se nakon baraža također plasirala u četvrtfinale.

"Postavile ste ljestvicu koju drugi treba da dostignu da bi mogli da glasamo kako treba. Nema šta da se priča, to je primjer kako treba da pjevaju, da se ponašaju i izgledaju prave zvijezde. Svaka čast, predivne ste. Šejla, presudilo je to što su zamalo krenule suze da mi idu u acapella pjevanju. Svaka ima neki biser u glasu, njegujte ih i želim vam svu sreću", rekla je Ivana Peters.

@shey.lamusic Ne znam gdje će me put kojim sam krenula odvesti, ali nikada neću zaboraviti da sam sa tadašnjim bendom, četiri godine od Kanade do Dubaija, po cijelom svijetu pjevala sevdah ❤️ #sheylamusic #svestraneduse #zvezdegranda #balkan #balkantiktok #emisija #xyzcba #foryou #fypシ゚viral ♬ original sound - Šejla Zonić


Ana Bekuta je Šejlu, između ostalog, pohvalila zato što je uvažila kritike koje je dobila u prethodnim emisijama te navela da je odlično izvela kraj pjesme "Da sam ptica".

@shey.lamusic #sheylamusic #svestraneduse #zvezdegranda #balkan #balkantiktok ♬ original sound - Šejla Zonić

"Šejla, sama si zaslužna što ti se traži dlaka u jajetu, zato što si fantastičan pjevač i pjevač koji može apsolutno sve. Kada se desi mali 'kvrc', mi ti to kažemo i ne treba to lično da shvatiš, nego da znaš da je neko to čuo. Što se mene tiče, ti si i finalista i pobjednik i moja draga koleginica. Svaka čast, posebno za acapella pjevanje i tu pjesmu", poručila joj je Snežana Đurišić.

Podsjećamo, Šejla je nedavno na društvenim mrežama, između ostalog, pisala o razlozima zbog kojih se odlučila na promjenu žanra.

"Nakon diplomskog, obilazila sam svijet sa svojim tadašnjim bendom pjevajući sevdah, a nakon što sam magistrirala na muzičkoj akademiji, shvatila sam da želim biti dostupna široj publici sa raznim žanrovima muzike, što mi, Bogu hvala, moj talent i obrazovanje omogućuje", napisala je.

@shey.lamusic #sheylamusic #svestraneduse #zvezdegranda #emisija #balkan #balkantiktok #xyzcba #foryou #fypシ゚viral ♬ original sound - Šejla Zonić

Također je navela da ranije nije imala dovoljno promocije.

"Rješenje sam vidjela u takmičenju za Zvezdama Granda i nisam se pokajala. Zahvalna sam i Grandu i najdivnijoj publici koju imam, a naročito mojoj porodici i dragom Bogu", objavila je.

Ne propustite