Majka sinu poslala poruku da je večera gotova, nekoliko minuta kasnije ubio je nju, oca i sestru

Svijet
Majka sinu poslala poruku da je večera gotova, nekoliko minuta kasnije ubio je nju, oca i sestru

Jedan muškarac je uhapšen i optužen nakon što vlasti tvrde da je ubio svoje roditelje i sestru u kući u Oklahomi, javlja časopis People.

U utorak, 14. maja, Džejkob Mejhag (22) uhapšen je zbog tri ubistva prvog stepena, saopštila je Državna Kancelarija za istrage Oklahome.

Prema saopštenju, policajci su odgovorili na poziv u kuću u Čikaši, Oklahoma, gde su dve žene i muškarac pronađeni mrtvi od prostrelnih rana oko 11.30 sati u subotu, 11. maja. Džejkob je prvo smatran osobom od interesa prije nego što je proglašen osumnjičenim.

Žrtve su kasnije identifikovane kao njegovi roditelji Džejms i Pati Mejhag, te sestra Šejla.

Kako se navodi, Džejkob je dan prije pucnjave napustio kuću svoje djevojke, rekavši joj da će jesti picu kod roditelja. Telefonski zapisi pokazuju da je majka ubrzo nakon toga poslala poruku Džejkobu da je večera spremna.

Policajci su pronašli pušku sa serijskim brojem koji se poklapao s onim koji je Džejkob kupio 25. aprila i iskorišćene čahure na licu mjesta.

Džejkob je navodno priznao ubistvo dok je bio ispitivan od strane istražitelja 14. maja.

Komšinica je rekla da su žrtve bile dobro poznate u zajednici.

"Svi znaju ko su oni", rekla je Dženi Ričardson novinarima. "Bili su stvarno ukorijenjeni u zajednici, koliko znam, oduvijek. Bili su predivni ljudi."

Kampanja na GoFundMe je od tada kreirana od strane rođaka žrtava u nadi da će prikupiti novac za pokrivanje troškova sahrane.

"Moja porodica prolazi kroz nezamislivu tragediju", napisao je Brendon Barnet. "Moja rođaka, Šejla, i njeni roditelji, moja ujna Pati i ujak Džejms, otišli su i još uvijek se pitamo, 'da li je ovo stvarno?'"

Do sada je prikupljeno više od 3.700 dolara do petka, 17. maja.

(Telegarf.rs)

Ne propustite