Poznati glumac objavio RAČUN ZA 2 PALAČINKE NA PERUĆCU i cijena je doslovno za PADANJE U NESVIJEST

Zanimljivosti
Poznati glumac objavio RAČUN ZA 2 PALAČINKE NA PERUĆCU i cijena je doslovno za PADANJE U NESVIJEST

Palačinke - tradicionalni dezert i poslastica, koja nikad nije zahtijevala mnogo novca, truda i vremena za spremnje. To su bili oni recepti mama i baka za svaku nevolju ili besparicu - da od nekoliko jaja, malo brašna i vode pripreme 'nešto slatko'. A onda su palačinke 'dobile na vrijednosti', pa danas u pojedinim restoranima mogu koštati kao Svetog Petra kajgana - ali doslovno!

Poznati srpski glumac okačio je na Instagram stori račun svog prijatelja koji je u jednom restoranu na Perućcu dvije palačinke, kao jednu porciju, platio čak 1.000 dinara, a kako je poručio dvije - cijena je bila 2.000! Od namaza je imao samo krem sa mljevenim keksom.

Mnoge je neprijatno iznenadila cijena, kao i samog glumca, koji je računu dao na popularnosti putem svojih mreža, a onda se sve proširilo i nekadašnjim Tviterom, gdje je većina korisnika bila šokirana iznosom, ali i činjenicom da osoba, koja je ceh od 2.000 platila, nije pogledala cijene prije poručivanja.

Račun Foto:Twitter


"E, ovo nema ni u Berlinu", "OMG Kopanik prošao i sad nova razonoda na Perućcu", "Mnogo, bezobrazluk", "Što samo Kop i Zlatibor, neka i na najkraćoj rijeci u Srbiji", "Dok je ovaca biće i šišanja. Ja sam, recimo, odustao od čvaraka od kad su poskupili iznad 800 din/kg i nema tog razloga da ih kupim. Ljudi, bojkotujte alave trgovce", pisali su ispod objave na mreži X zapanjeni korisnici.

Drugi su osudili 'fotografa' računa jer je svjesno poručio, platio, a onda 'izdramio' javno.

"A u meniju nije pisalo koliko košta? Zašto kolega nije prvo pogledao cijene istaknute ispred ulaza u restoran, pa ako mu ne odgovaraju, nastavio dalje? Ako je već platio, onda nema šta da slika račun. Platio je svojom voljom, doviđenja", poručivali su drugi.

Kakav je vaš komentar i da li su vas nekada u lokalima cijene ovako neprijatno iznenadile?

Ne propustite