"Nemam kuću, to mi je najteže" Tanja Savić otkrila kako su sinovi prihvatili Mukija

Show
"Nemam kuću, to mi je najteže" Tanja Savić otkrila kako su sinovi prihvatili Mukija

Iako mnoga djeca razvedenih roditelja teško prihvataju njihove nove partnere, Tanja je srećna što je našla čovjeka koji je znao kako osvoji njihova srca.

– Muki ih je razmazio, sa mjerom. On je baš onako pravi uzor njima, kako treba da se ponaša otac prema svojoj djeci. On ima autoritet prema njima, dječaci su uzrasta 12 i 13 godina. Ja sam brižna mama, uvijek sam i bila – rekla je Savićeva.

– Moji sinovi ga zovu Muki, oni imaju svog oca. On je njihov prijatelj, trudimo se da im uljepšamo život – kaže pjevačica.

Tanja Savić se dotakla i svadbe i proširenja porodice o kojoj mašta.

– Kad mi prođe album, Arena, onda će biti svadbe. Pošto nemam svoju kuću, nemam svoje dvorište, planiram da to uradim, kad sve to sredim, kad budem 40+, onda ću da planiram i vjenčanje. Samo da zdravlje posluži. Voljela bih djevojčicu jednu, to bih baš voljela, baš – istakla je pjevačica, piše Blic.

Tanja je otkrila gdje sad žive, te otkrila da je beogradska Arena odavno zakazana.

– Za sad smo u stanu. Kad budem imala svoju kuću, dvorište… Malo je smiješno, ali ja stvarno nemam kuću. To mi je najteže. Arena će biti, znam i datum, ali se ne najavljuje još – istakla je pjevačica.

Ne propustite