FROJDOV TRIK KAKO DA ODMAH PREPOZNATE KAKAV JE NEKO ČOVJEK: Za minut će pokazati svoj pravi karakter

Zanimljivosti
FROJDOV TRIK KAKO DA ODMAH PREPOZNATE KAKAV JE NEKO ČOVJEK: Za minut će pokazati svoj pravi karakter

Genijalan trik Sigmunda Frojda da brzo shvatite s kim imate posla

Postoji izreka koja kaže da morate sa nekim da „pojedete džak soli“ kako biste znali da li ste zaista prijatelji, odnosno koliko je vaš odnos od povjerenja i jak. Teško je protumačiti ljude na prve poglede, kroz par susreta, obično tada gledamo da li imamo iste snove, kakvi su njegovi drugi odnosi, prema porodici, prijateljima, životinjama, koje su njegove ambicije.

Pitajte ga o snovima i planovima, tražite u njemu osobine koje su slične vama, ali i dalje će mnogo toga ostati nedokučivo. Postoji jedna stara indijska izreka koja kaže – „Čovjek je posuda. Čime se napuni, onda iz njega izlije.“

Nevolje, stres, problemi, izazovi i prekretnice – to je moćna sila koja, kada se ulije u nas, izvlači iz nas onu pravu prirodu koja se često „izliva“ bez kontrole.

Sigmund Frojd je rekao:

„Razmjera vaše ličnosti je određena veličinom problema koji vas može iznervirati.“

Ako osoba, suočena sa nečim što joj je teško da kontroliše, počne da pada u histeriju, zapitajte se da li je to osoba za vas. Sav bijes, ispadi, plač, ljutnja, želja za histerijom nagovještavaju na nedostatak zrelosti.

Sa druge strane, zrela osoba je odgovorna, sposobna da planira i čuva samokontrolu, čak i kada izgleda da se cijeli svijet ruši, prenosi Nportal.

Ne propustite