Poznato stanje profesora iz Srbije kojeg je đak prebio na času

Region
Poznato stanje profesora iz Srbije kojeg je đak prebio na času

Profesor S.Z. (65) iz Bačke Palanke, kojeg je juče tokom časa fizički napao učenik B.M. trenutno se nalazi na Kliničkom centru Vojvodine na Klinici za neurohirurgiju, potvrđeno je za Telegraf.rs

Podsjetimo, juče, 8. maja oko 14 časova bivši učenik Tehničke škole "9.maj" B.M. iz Bačke Palanke fizički je napao profesora S.Z. tokom nastave i tom prilikom mu naneo ozbiljne tjelesne povrede. On je ranije pohađao školu "9.maj", a trenutno pohađa drugu srednju školu u Bačkoj Palanci.

- U UC Kliničkog centra Vojvodine, 8. maja 2024. godine primljen je pacijent S. Z. (65) godište zbog višestrukih teških povreda glave u vidu fraktura kostiju glave i lica i hematoma. Pacijent je nakon kompletne dijagnostike, opservacije i ljekarske pomoći primljen na Kliniku za neurohirurgiju radi daljeg konzervativnog lečenja - saopštio je za Telegraf.rs PR KVC Siniša Knežević.

Juče je maloljetnik B.M. priveden od strane bačkopalačke policije, a ovaj incident izvao je značajnu zabrinutost prosvetnih radnika u toj opštini koji su najavili protest, piše Telegraf.rs.

Ne propustite