KAMERA ZABILJEŽILA POSLJEDNJE TRENUTKE ALME I NJENE DJECE: Evo šta se nalazi na snimku

Region
KAMERA ZABILJEŽILA POSLJEDNJE TRENUTKE ALME I NJENE DJECE: Evo šta se nalazi na snimku

Tragedija koja je potresla cijeli region i dalje je udarna vijest u albanskim medijima, a istražitelji pokušavaju da odgonetnu šta se tačno desilo i kako je došlo, kako se pretpostavlja, do samoubistva majke sa troje djece.

Tužilaštvo je potvrdilo u međuvremenu kretanje Alme Arazi i njene djece, veče prije nego što su svi skončali u Bojani. Kako se navodi, oni su viđeni u kafiću sa rođakom Alminog muža i oca troje djece i proveli su gotovo dva sata zajedno. Alma je sa sinom u naručju i dvije djevojčice koje su ih pratile, krenula trotoarom koji vodi ka starom mostu preko Bojane.

- Alma je rekla rođaki da će je njen brat odvesti taksijem, pošto će ići kod njega kući na nedjelju dana da se smiri - piše "Vox news".

Ali iz pregleda materijala sa kamera ispostavilo se da Alma Arazi nije rekla istinu već se uputila ka mosta, gdje se gubi trag njoj i djeci. Od tog trenutka, kamere na tom području nisu bile u mogućnosti da snime njihovo dalje kretanje.

Ali javnost se pita kako je Alma mogla sama da izvrši takav čin? Da li je sve to unaprijed smislila? Šta se dogodilo njoj i djeci nakon što su se popeli na most, kada su gradska svjetla tek počela da se pale?

Dvije stvari i dalje misterija

Teško je zamisliti kako se ponašala u tim trenucima i kako je bila sposobna da izvrši takav čin sama, da li je bila trezna ili pod uticajem neke supstance, uzimajući u obzir dvije ćerke većeg uzrasta, kao i činjenicu da su ograde starog mosta više od njih, pitanje je kako su svi završili u rijeci. Takođe je sumnjiva i činjenica da je u to doba na mostu bilo još prolaznika koji je trebalo da vide nešto neobično.

Ali, za istražni tim nema sumnje da su te ograde mosta, na koju se čak i ribari moraju popeti da bi bacili svoje udice, mjesto s kojeg je Alma prvo bacila svoje kćerke, a zatim sebe i sina.

"Iz podataka istrage do ovog trenutka, proizilazi da se 3. maja 2024. godine, oko 17.30 časova, građanin Ergis Arazi pojavio u Policijskoj stanici Skadar, gdje je prijavio odlazak iz stana njegove supruge Alme Arazi, zajedno sa njihovo troje maloljetne djece.

Najpre su pronađena tijela dvije djevojčice, a juče je iz Bojane izvučeno i tijelo Alme i trećeg djeteta.

Ne propustite