Evo ko je djevojka Baby Lasagne: Sinoć su ih zajedno snimili (FOTO)

Show
Evo ko je djevojka Baby Lasagne: Sinoć su ih zajedno snimili (FOTO)

Elizabeta je Marku osmislila spot za 'Rim Tim Tagi Dim', a od njega je mlađa godinu dana

Hrvatski predstavnik "Baby Lasagna" briljirao je u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga.

Nastupio je 7. po redu s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim', a publiku u Malmou nagradila ga je gromoglasnim aplauzom. 

Mladi pjevač nakon svake pobjede pada u zagrljaj svoje djevojke Elizabete Ružić, koja mu je prva čestitala. Ona je ta koja ga tješi, ali i koja najviše podržava.

Elizabeta je Marku osmislila spot za 'Rim Tim Tagi Dim', a od njega je mlađa godinu dana. Radi u porodičnoj firmi u Kašteliru. Studirala je na Likovnoj akademiji u Splitu, smer Medijska umetnost, a bavi se video produkcijom i art fotografijom.

Baby Lasagna je u intervjuu za Story priznao da, kad je upoznao devojku Elizabetu, nije pisao, a ni puno čitao pa je sigurno nije osvojio svojim romanima.

'Koliko moja bolja polovina cijeni moju muzičku stranu, i meni je nepoznanica. Ipak, prije nego što bilo ko drugi čuje moje pjesme, ona ih posluša. Naprotiv, često po njenom sudu biram pjesme za album. Da joj se nije svidjela pjesma 'Rim Tim Tagi Dim', možda danas ne bih razgovarao s vama', rekao je otvoreno.

Često zajedno radimo na raznim projektima.

"Kao i u svemu čime se odlučim baviti, podrška mi je, savjetuje me i pazi na mene. Isto važi i za moju porodicu, prijatelje i bližnje", rekao je i dodao:

"Ako je u pitanju moda, tu postoji manjak stila koji nadopunjuje moja bolja polovina. Uvijek kada mi neko pohvali outfit, zapravo pohvale idu njoj. Što se tiče načina života, trudim se biti iskren i korektan, prije svega ljubazan i strpljiv. Ali više je na drugim ljudima da to procijene nego na meni."

(Novi.ba/Stil)

Ne propustite