Vulin opet uhvaćen u "raspravi" sa samim sobom (VIDEO)

Region
Vulin opet uhvaćen u "raspravi" sa samim sobom (VIDEO)

Budući potpredsjednik Vlade Srbije i bivši šef BIA Aleksandar Vulin poznat je po izjavama koje su često meta kritika, kako ovdašnje, tako i javnosti u regionu.

On je funkcioner koji šalje uvredljive poruke liderima država u regionu, pa tako Hrvate često naziva "ustašama", a Albance "šiptarima". Govori da Srbiji nije mesto u EU, najavljuje formiranje Srpskog svijeta, otvoreno brani stavove Rusije...

Međutim, često se na društvenim mrežama pojavljuju i video snimci budućeg ministra Vulina sa raznih konferencija za novinare, kao i nastupa u televizijskim emisijama, u kojima je akcenat na grimasama i pokretima koje Vulin pravi, a u nekoliko navrata zabilježeni su trenuci u kojima izgleda kao da razgovara sam sa sobom.

Slična scena viđena je i tokom današnje sjednice Skupštine. Kamera je u jednom trenutku uhvatila Vulina koji je očito prolazio kroz rolerkoster emocija, piše "Direktno.rs".

Da je Vulin poznat po "neverbalnoj komunikaciji sa samim sobom", svjedoče i snimci od ranije. Tako je bilo i tokom novogodišnjeg obraćanja predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, prije tri godine.

Ne propustite