Đoković okončao saradnju sa još jednim trenerom!

Sport
Đoković okončao saradnju sa još jednim trenerom!

Srpski teniser Novak Đoković objavio je na svom instagram profilu da je okončao još jednu saradnju, ovoga puta sa kondicionim trenerom Italijanom Markom Panikijem.

Očekuje se da će tu poziciju u narednom periodu obavljati Gerhart Fil-Grič, upravo čovjek kojeg je Paniki 2019. godine i zamijenio i čovjek koji po mnogima i jeste zaslužan za fizičku spremu u kojoj se Nole nalazio kada su ga svi zvali - ''zid''.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Novak Djokovic (@djokernole)

Pre ulaska u Olimpijsko selo, Đokovića čekaju Rolan Garos i Vimbldon, a posle Ju-Es open. U naredna četiri meseca je zakazana teniska varijanta pakla a da bi stigao do raja, Novak mora da uradi sve što je u njegovoj moći.

''Dragi Marko, period naše saradnje bio je čudesan, osvajali smo titule i obarali rekorde.

Najznačajnije od svega, uživao sam u najobičnijim danima treninga i u terenani, i van nje. Bezbroj sati ‘karćofinija’ i smeha koji su me činili motivisanim da se pripremim za postizanje uspeha.

Veliki Rimljanine (kako te Goran zove), hvala ti za svu energiju, trud i vrijeme koje si uložio u to da me učiniš najboljim mogućim igračem i osobom. Velika ljubav za tebe i vidimo se uskoro u Rimu'', napisao je prvi reket svijeta.

Rokade u Novakovom timu se nastavljaju, a za sve fanove ovo je dobar pokazatelj jer čini se Srbin nema namjeru da ode u penziju još uvijek.

Ne propustite