Astrolozi otkrivaju: Ovo su najsretniji dani u maju 2024. godine

Zanimljivosti
Astrolozi otkrivaju: Ovo su najsretniji dani u maju 2024. godine

Astrolozi su otkrili koji dani u mjesecu maju za nas mogu biti najuspješniji i zašto! Pokušajte se sjetiti ovih datuma ili ih zapišite kako biste znali kada biste trebali biti najaktivniji.

Astrolozi ove dane nazivaju dani moći - tvrde da su to najpovoljniji dani u mjesecu kada se dogodi neki dobar astrološki događaj. Također, ovih dana mogu se dogoditi i drugi važni događaji koji povoljno utječu na našu sreću i raspoloženje.

Pokušajte se riješiti negativnosti u maju, jer će ovaj mjesec biti ispunjen snažnom energijom, unatoč činjenici da će biti samo tri dana moći. U danima moći o kojima će biti riječi važno je ostati svoj i sjetiti se svojih najvažnijih ciljeva u životu, usmjeravajući svoju energiju u pravom smjeru.

1. maj – Venera u kvadratu s Plutonom
Venera i Pluton u kvadratu čine vrlo moćan savez koji će transformirati prvi dan svibnja/maja, učiniti ga ugodnijim i produktivnijim. 1. svibnja/maja možemo se početi odreći loših navika, a također i tražiti oprost od onih koje smo u prošlosti uvrijedili. U takvim razdobljima većina sukoba se riješi, stoga se ne bojte iskupiti svojim voljenima, prijateljima i kolegama. Bit će puno snage za komunikaciju, a oni koji neće samo prividno raditi na sebi, već će se zaista truditi nadvladati svoju prirodu, dobit će uspjeh, sreću i snagu.

5. maj – zrcalni datum
Stručnjaci savjetuju da na ovaj dan češće slušate svoj unutarnji glas jer će on postati naš vodič u svijet uspjeha, sreće i stabilnosti. Broj Pet izoštrit će vaše šesto čulo. Također će nam pomoći da shvatimo što je za nas važno, a što je lažno i sporedno. Ovo će biti dan duboke introspekcije i novih prilika. Na takav dan ne postoje slučajne misli, kao što ne mogu biti slučajni događaji. Sve će biti točno kako treba biti prema planovima Svemira.

17. maj – kvadrat Merkura i Plutona


Ovaj aspekt je izuzetno pozitivan za kreativnu komponentu svakog od nas. Pod takvim utjecajem postaje lakše donositi izvanredne odluke. Ovo će biti dan kada će predstavnici kreativnih profesija imati više sreće nego itko drugi. Ovo će također biti dan komunikacije, novih poznanstava i flerta. Ova dva planeta se vrlo dobro kombiniraju u tom pogledu. Ovo je vrijeme jačanja društvenih veza na svim razinama – obiteljskoj, radnoj, duhovnoj. Neka vam mjesec svibanj/maj postane vrijeme rješavanja svih problema i izvor inspiracije. Čuvajte svoju energiju i budite izuzetno pažljivi prema svom zdravlju – psihičkom i fizičkom, piše Atma.

Ne propustite