Pjevačica podijelila fotografiju iz mladosti: Možete li prepoznati o kome je riječ?

Show
Pjevačica podijelila fotografiju iz mladosti: Možete li prepoznati o kome je riječ?

Hrvatska pjevačica Sandra Bagarić (50) aktivna je na društvenim mrežama gdje sa svojim pratiteljima dijeli važne trenutke iz privatnog i poslovnog života.

U najnovijoj objavi na Instagramu odlučila je objaviti fotografiju iz mladosti i evocirati sjećanje na neka prošla vremena.

Na fotografiji se nalazi Sandra koja pozira pred objektivom kamere. Slika je snimljena u crno-bijeloj tehnici, a na njoj operna diva nosi karirani kaput ispod kojeg se nazire dolčevita. U trenutku nastanka fotografije imala je 20 godina. U opis objave stavila je "Ja sa 20 god." i pritom spomenula fotografa.

Jedan pratitelj je sliku prokomentirao "Vrijeme leti", a Bagarić je ogledni primjer osobe koja stari kao dobro vino.

Uz pjevanje, odlučila se okušati i u glumačkim vodama te danas nastupa u Pozorištu komedija, a ova retro fotografija služi kao dokaz da su je kamere oduvijek voljele. Sandru na Instagramu prati više od pet hiljada ljudi.

Pjevačica je nedavno proslavila jubilarni 50. rođendan u toplini vlastitog doma, a pomno birane kadrove odlučila je podijeliti s pratiteljima na društvenim mrežama. Tim povodom objavila je fotografiju na kojoj se vidi prelijepa torta dekorisana šlagom i voćem.

Ne propustite