LEPA BRENA LILA SUZE U SARAJEVU: Nije mogla da suzdrži emocije kad je vidjela ovu scenu

Show
LEPA BRENA LILA SUZE U SARAJEVU: Nije mogla da suzdrži emocije kad je vidjela ovu scenu

Čuvena pjevačica Lepa Brena se na koncertu u sarajevskoj "Zetri" sinoć rasplakala pred publikom.

Tokom izvođenja pjesme “Ja nemam drugi dom” na led ekranu iza nje je išao snimak iz beogradske Arene, u kojem su bili svi članovi njene porodice.

Brenu je ovo ganulo, pa su se suze slivale niz njeno lice, a publika je oduševljeno reagovala na ovo njeno pokazivanje emocija.

Muzička zvijezda je dobila veliki aplauz u ovim momentima, pa je, čim se sabrala, nastavila sa koncertom i nizala hitove za mnogobrojne fanove.

 Gošća na koncertu bila joj koleginica Senida, a uz stihove pjesme “Pusti, pusti modu” našalile su se na bini, pa je Brena odglumila da joj skida odjevnu kombinaciju.

“Filip je spremio nešto veliko za mene”
– Ja imam veliku odgovornost prema svojoj publici, ako izbacim neku novu pjesmu ja hoću da vas ta pjesma dotakne… Imam nešto poslije “Zetre”. Tu pjesmu je napisao Filip, koji je alfa i omega kao producent Aleksandrine turneje. Napravio je pjesmu koja je tako osvojila moje srce i potrudiću da se da je snimim poslije “Zetre” u ime svih žena. Do jeseni planiram da izbacim dvije pjesme – rekla je Brena, podsjetimo, poslije jučerašnjeg, prvog ovogodišnjeg koncerta u “Zetri”, prenosi Blic.

Ne propustite