POSLJEDNJE BOJANINE RIJEČI UPUĆENE BIVŠEM MUŽU! Sad je jasno u kakvom su bili odnosu nakon razvoda

Show
POSLJEDNJE BOJANINE RIJEČI UPUĆENE BIVŠEM MUŽU! Sad je jasno u kakvom su bili odnosu nakon razvoda

Bojana Jovanović, koja je pronađena mrtva u stanu u Beogradu, nakon razvoda uputila je bivšem suprugu emotivnu poruku.

Voditeljica emisije "Siti" Bojana Janković pronađena je mrtva u stanu u 47. godini. Tragične vijesti potvrdila je njena porodica, a Više javno tužilaštvo naložilo je obdukciju. Od nje se opraštaju brojne kolege i prijatelji, a za medije se kratko oglasio i njen bivši suprug Ognjen Janković, član grupe Beogradski sindikat.

Bojana je iza sebe ostavila dvije kćerke, koje je dobila u braku Ognjenom. Njihov brak okončan je u maju 2022. godine, on je napustio stan u kom su živjeli, a ni jedno ni drugo o razlozima nisu govorili u javnosti.

Da su i nakon razvoda ostali u divnim odnosima i da su jedno drugom bili "vjetar u leđa", govori i njena objava od prije nekoliko mjeseci dok je on uveliko bio u ljubavi sa Milenom Radulović.


Bojana je prije izvjesnog perioda, tačno godinu dana od kako se razvela od repera, objavila njegovu sliku i napisala: "Moja krv. Moj brat, moja porodica. Najbolji otac i najbolji čovjek na svijetu. Moj bivši muž i najveći oslonac u životu. Dobri moj Ogi", napisala je tada voditeljica uz emotikon srca.

Ognjen je sreću pronašao pored glumice Milene Radulović, koju je javno podržao tokom suđenja sa učiteljem glume Mikom Aleksićem. Na jednom od pređašnjih suđenja su se i prvi put pojavili ruku pod ruku u javnosti.

Ne propustite