Oglasila se Bojanina sestra, riječi kojima se oprostila od bliznakinje kidaju dušu

Show
Oglasila se Bojanina sestra, riječi kojima se oprostila od bliznakinje kidaju dušu

Ivana je objavila sliku iz djetinjstva

Od voditeljke Bojane Janković, koja je pronađena mrtva juče, 18. aprila, u stanu u Beogradu se oprostila sestra bliznakinja Ivana.

Naime, Bojanina sestra je na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju iz detinjstva, a srceparajućim rečima se oprostila od nje.

- Oduvijek i zauvijek, Ika Boka. Živjećeš i dalje srce moje u meni, uklesana u mom srcu, u sećanju, u svakom dahu koji udahnem, tu si. I znam da to znaš, Boko. Svaki zrak sunca ću podeliti sa tobom, svaki osmijeh ćeš osjetiti i ti, i sve ono što čini ovaj život vrijednim. Živjećeš u mojoj duši zauvijek... Nas dvije to znamo - napisala je Ivana.

Podsetimo, Bojana će mnogima ostati upamćena kao voditeljka kultne muzičke emisije "City", koju su mnogi u Srbiji i regionu obožavali. Bojana ima sestru bliznakinju, Ivanu, koja je takođe vodila program na Pink televiziji, a bila je dio i jednog rijaliti programa.

Njih dvije plesale su pored Brene, od kada su postale veoma pozante i započele svoje medijske karijere.

Bojana Janković bila je u braku sa članom popularne rep grupe "Beogradski sindikat", Ognjenom Jankovićem, sa kojim ima dvije kćerke.

Oni su se razveli nakon 15 godina braka, a tačan razlog njihovog razilaženja nikada nije postao poznat javnosti.


(Telegraf.rs)

Ne propustite