PU Banjaluka potvrdila: Rodoljub Vasiljević je ubijen, objavljeni detalji obdukcije

Aktuelno
PU Banjaluka potvrdila: Rodoljub Vasiljević je ubijen, objavljeni detalji obdukcije

Rodoljub Vasiljević (56) čije je tijelo pronađeno juče na Manjači je ubijen, potvrđeno je iz PU Banjaluka. Muškarac D.R. iz Banjaluke je i uhapšen i sumnjiči se za ovo ubistvo, piše N1.

“Preduzimanjem operativnih mjera i radnji, nakon izvršenog uviđaja u mjestu Kola, grad Banjaluka, gdje je 19.4.2024. oko 6:35 časova u blizini osnovne škole pronađeno beživotno tijelo R.V. iz Banjaluke, policijski službenici su došli do saznanja da je D.,R. upotrebom fizičke sange i podesnog predmeta nanio povrede R.V. uslijed kojih je preminuo”, navode iz PU Banjaluka.

Obavljena je obdukcija i utvrđeno je da je Radoljub stradao naslinim putem te da mu je naenseno više udaraca tupim predmetom u predjelu glave.

Izvršen je pretres stana i vozila koji koristi uhapšeni D.R. i oduzeti su predmeti koji se mogu dovesti u vezi s ovim ubistvom.

“Sve mjere iradnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okrućnog javnog tužilaštva Banjaluka. Nakon dokumentovanja predmeta D.R. će danas biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Ne propustite