Ove riječi je prije smrti voditeljca Bojana posvetila bivšem suprugu pjevaču

Show
Ove riječi je prije smrti voditeljca Bojana posvetila bivšem suprugu pjevaču

Njeno beživotno tijelo pronađeno je u stanu u Beogradu, i odmah je poslato na obdukciju.

Voditeljka Bojana Janković pronađena je mrtva juče, u stanu u Beogradu, a radnici Hitne pomoći su na mjestu konstatovali smrt. Bojana je preminula iznenada, u 46. godini, a tijelo je poslato na obdukciju.

Bojana je iza sebe ostavila dvije kćerke koje je dobila u braku sa članom grupe "Beogradski sindikat" , Ognjenom Jankovićem, koji je bio u šoku nakon što je čuo tragične vijesti.

Ognjen i Bojana su se razveli u maju 2022. godine, a javno nikada nisu htjeli da pričaju o razlozima kraha braka. On se iselio iz stana u kojem su živjeli, a pričalo se da su i nakon razvoda ostali u predivnim odnosima.

Tome u prilog ide i voditeljkina objava od prije svega nekoliko mjeseci, kada je Ognjen već bio u ljubavi sa glumicom Milenom Radulović. Bojana je tada bivšem suprugu i ocu svoje djece uputila dirljive riječi:

- Moja krv. Moj brat, moja porodica. Najbolji otac i najbolji čovjek na svijetu. Moj bivši muž i najveći oslonac u životu. Dobri moj Ogi - napisala je tada voditeljka uz emotikon srca.

Janković je sreću nakon rastanka sa voditeljkom pronašao pored glumice Milene Radulović, a njihova veza traje već neko vrijeme. On je javno podržava tokom suđenja sa učiteljem glume Mikom Aleksićem. Na jednom od pređašnjih suđenja su se i prvi put pojavili ruku pod ruku u javnosti.

(Srbija danas)

Ne propustite