Preminula gimanstičarka Marija: Bolest je uzela za 24 sata

Sport
Preminula gimanstičarka Marija: Bolest je uzela za 24 sata

Marija je bila gimnastičarka i učestvovala je na SP

Španska gimnastičarka Marija Heranc Gomez preminula je u noći između srede i četvrtka u 17. godini od posljedica meningitisa, javljaju tamošnji mediji!

"Cadenaser" javlja da će u njenom mjestu Kabaniljas del Kampo biti proglašena dvodnevna žalost, kao i da joj se stanje pogoršalo za samo 24 sata.

- Marija nas je iznenada napustila zbog strašnog meningitisa koji ju je uzeo za samo 24 sata, ostavljajući grad u neutješnoj tuzi. Gradsko vijeće želi da izrazi svoju najdublju tugu i bol zbog tako tragične okolnosti i upućuje svoje najdublje saučešće svoj Marijinoj porodici i prijateljima, posebno njenim roditeljima, Rakel i Alfonsu, njenom mlađem bratu bakama i dekama, ujacima i rođacima, od kojih su mnogi stanovnici opštine, takođe izražavamo saučešće njenim kolegama iz Gvadalahare i prethodnim, iz škole San Blas de Kabaniljas, kao i cijeloj porodici Ruditramp Club - stoji u saopštenju Gradskog vijeća.

Vrijedi pomenuti da je prošlog novembra u Birmingemu učestvovala na Svetskom kupu u gimnastici na trampolini, predstavljajući reprezentaciju Španije.


(Telegraf.rs)

Ne propustite