SKANDAL! GOST PROPAO U EMISIJI UŽIVO: Voditeljica brzo zvala pomoć, svi se stvorili odmah

Show
SKANDAL! GOST PROPAO U EMISIJI UŽIVO: Voditeljica brzo zvala pomoć, svi se stvorili odmah

Zoran Dašić Daša frontmen grupe "Legende" gostovao je u emisiji na "Grand" televiziji, kada se desio peh u programu uživo.

Dok je muzičar razgovarao sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, pukao je nogar na kauču na kom je sjedio gost koji je u tom trenutku samo propao.

- Eto vidiš - prokomentarisao je Daša.

Tehnička lica odmah su se stvorila na licu mjesta, te su popravila namještaj u studiju.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Sanja Culibrk (@culibrkova_)

Da podjsetimo, voditeljka Sanja Ćulibrk se tokom emisije rasplakala, nakon što je čula životnu priču Rolanda Nemeta, mladić koji se do sada dva puta uspješno zborio sa leukemijom.

- Šest meseci sam bio na terapijama, a situacija je bila sve lošije i lošija. Rekli su prvo da imam anemiju, neki teži oblik. Bio sam umoran i iscrpljen, bezvoljan. Stigao sam do toga da svakodnevno spavam preko 19 sati, jednostavno nisam mogao da budem budan - počeo je priču Nemet za Grand, a potom otkrio da je za sve gore stanje bila kriva loša dijagnoza.

- Sjećam se, veče je bilo, rekli su mi da moram hitno u bolnicu i saopštili su mi da je dijagnoza leukemija u akutnoj fazi. U to vrijeme nisu bile neke terapije dostupne za mene, pa su moji mama i deka odlučili da odemo u Mađarsku jer je tamo postojao lijek. To je bila jako teška situacija za moju mamu, pogotovo kada je doktorka rekla da Bog da poživim naredne dvije nedelje - prisjetio se Roland, a njegova priča rasplakala je voditeljku Sanju Ćulibrk.

Kurir.rs/ Blic

Ne propustite