"MAJKA MU OD BRUKE I TUGE PLAČE SVAKI DAN" Evo kako izgleda kuća koju Dženan hoće da uzme ženi!

Show
"MAJKA MU OD BRUKE I TUGE PLAČE SVAKI DAN" Evo kako izgleda kuća koju Dženan hoće da uzme ženi!

Kao bomba u medijima odjeknula je vijest o razvodu Dženana Lončarevića i njegove supruge Samire.

Tim povodom ekipa Kurira uputila se u pevačevo rodno Prijepolje. Na licu mjesta zatekli su porodični dom Lončarevića opasan velikim ogradama sa svih strana.

Na samom ulazu nalazi se gvozdena kapija, a ispred vrata su bile parkirane bicikle, dok su roletne bile skroz spuštene. U dvorištu se nalazio i veliki broj obuće, stolova i nekoliko automobila na parkingu.

Ispred njihovog doma zatekli smo njihove prve komšije koje su bile šokirane i iznenađene razvodom ovog para.

- Dženanova majka Ljubica ne može da se pomiri sa situacijom koju joj je sin priredio. Plače od bruke i tuge svaki dan jer je jako vezana za snahu Samiru. Žao mi je i te njegove žene jer je imala tešku operaciju plućnog krila. Djeca su im sjajna, ali vidim da je neraspoložena prethodnih dana. Toliko se borio za tu muziku, a u stvari je kao čovjek nula. To svi ovde govore od kad se pročulo da vodi dvostruki život - rekao nam je jedan komšija, a onda se nadovezao i drugi:

- Mi smo šokirani njihovim razvodom. Za njih ovdje svi samo u superlativu možemo da govorimo. Vjerujte da je to bila tako skladna porodica, da nas je ova vijest sve ostavila bez teksta. Sad ovdje živi Samira sa dvoje zlatne djece i Dženanova majka. On je povremeno dolazio na svake dvije nedelje možda, provodio je tu vrijeme, ali niko ne bi pomislio da se nešto loše dešava tu u njihova četiri zida. Samira radi u sudu, i majka joj je tamo radila. Svi ih ovde cijenimo. Kad smo čuli da godinama živi sa drugom ženom, frapirali smo se. To nismo mogli ni da sanjamo - rekao nam je komšija.

(Izvor: Kurir.rs)

Ne propustite