HIRURG U ŠOKU GLEDA NOVE SLIKE ANĐELINE DŽOLI - Našao je dokaz ZAŠTO NE STARI već 10 godina

Foto i video
HIRURG U ŠOKU GLEDA NOVE SLIKE ANĐELINE DŽOLI - Našao je dokaz ZAŠTO NE STARI već 10 godina

Anđelina Džoli je u prošli četvrtak oduševila modnu javnost u elegantnom, upečatljivom izdanju, pojavivši se na premijera šoua "The Outsiders", koji je ona i producirala uz pomoć kćerke Vivijan Džoli-Pit. Glumica je bila otjelotvorenje starog holivudskog glamura i zaista je blistala - dugo je nismo vidjeli ovako dotjeranu!

Anđelina Džoli izabrala je divnu, dugačku haljinu od lepršavog satena u zlatnoj boji preko koje je prebacila pelerinu u boji karamele. Prilično netipično, a opet vrlo prefinjeno i pomalo vintidž izdanje za crveni tepih koje privlači pažnju i izdvaja iz mase.

Anđelina Džoli u elegantnoj, zlatnoj haljini Foto: Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia / Profimedia


Detalji su u ovoj kombinaciji odigrali glavnu ulogu, pa su ogromne, zlatno-srebrne minđuše i crni, starinski broš na najljepši način zaokružili ovu modnu priču. Sandale od bordo, lakovane kože su se sjajno uklopile, a crveni karmin donio je dozu seksepila.

Holivudska zvijezda uglavnom stalno nosi crnu boju, pa je bilo pravo osvježenje vidjeti je u nekim drugačijim tonovima. Inače, Anđelina je nedavno svoju prepoznatljivu smeđu kosu obogatila sa puno plavih pramenova, pa je sada praktično plavuša, a ova mala promjena učinila je da izgleda potpuno drugačije.

Anđelina Džoli nabacila je plave pramenove Foto: Jason Howard / INSTAR Images / Profimedia / Profimedia

Inače, ubrzo nakon ovog pojavljivanja gospođe Džoli u javnosti, počeli su da se nižu komentari o njenom nevjerovatno mladolikom liku, odnosno činjenici da u posljednjih deset godina nije ostarila nijedan jedini dan! I zaista - ako pogledate stare fotografije slavne 48-godišnjakinje, primjetićete da je njeno lice apsolutno isto: sada nema nijednu boru više, niti joj koža visi, a linija vilice joj istaknuta i definisana kao što je bila i pre čitavu deceniju. Pritom, tragovi korekcija se na njenom liku ne vide!

Anđelinu dugo nismo videli u ovako glamuroznom izdanju Foto: Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia / Profimedia


Poznati britanski plastični hirurg dr Džoni Beteridž, koji se često bavi analizama lica poznatih ličnosti, istakao je da je Anđelina oduvijek imala savršeno simetrično lice i da je to i dalje tako. On vjeruje da glumica svoj mladoliki izgled duguje operaciji koja se naziva deep plane facelift, odnosno dubinska intervencija zatezanja lica. Ovo je ozbiljna hirurška procedura koja se koristi za podmlađivanje lica i vrata, a daje dugotrajne rezultate i prirodan izgled.


Dr Beteridž je ponudio i dokaz da je glumica odradila upravo ovaj postupak - uporedio je fotografije njenog uha koje su napravljene sada i one koje su nastale 2014, a gdje se vide tragovi estetskog zahvata, te promjena tragusa, dijela uha koji izgleda drugačije nakon operacije zatezanja lica.

(ŽenaBlic)

Ne propustite