KAD MUŽ PRESTANE DA VOLI: Ove stvari muškarac radi kada više ništa ne osjeća prema vama, GOTOVO JE!

Zanimljivosti
KAD MUŽ PRESTANE DA VOLI: Ove stvari muškarac radi kada više ništa ne osjeća prema vama, GOTOVO JE!

Upamtite ovaj savjet – Nemojte ostajati s nekim kome nije stalo. Pronaći ćete nekoga kome jeste.

Ovo su znakovi da vašem partneru više nije stalo Ne pokazuje vam ljubav, pažnju Više ne provodi dosta vremena s vama, ne govori vam koliko ste bitni. Više vam ne pokazuje nježnost, štaviše, izbjegava vas i osjeća se neprijatno kada mu vi tepate ili kada mu poklanjate nježnost.

Misli na druge djevojke

Valjda ste vi s njim u vezi i treba da misli na vas, a ne da se okreće za svakom drugom. Više se ne trudi da impresionira vas, već i druge djevojke. Zapitajte se. Više ne razgovarate kao prije Komunikacija je ključ uspješne veze. Ukoliko ne razgovarate i udaljavate se jedno od drugog, to je problem. Probajte normalnim razgovorom riješiti problem, a ne vikom. Uvijek krivi vas Umjesto da prizna šta mu ne odgovara i da pokuša rešiti problem, on neće priznavati grešku, već će pre vas okriviti. To je lakše.

Ne podržava vas

Umjesto da bude tu uz vas, on vas ostavlja da se sami nosite s nekim stvarima, prenosi zenskikutak.rs. Nalazi izgovore samo da ne bude s vama Uvijek je prezauzet, uvijek ima preče poslove. Kada ste mu bitni, pronaći će barem trenutak za vas u svim tim obavezama.

Njegovi planovi ne uključuju vas

Više ne planira ništa s vama i osjećate se odbačeno. Ne pokazuje poštovanje Treba da vas poštuje. Šta ćete s nekim ko vas ne poštuje? Ne želi objasniti Umjesto da vam objasni neke stvari, pravit će se da to vas ne treba da interesuje. Ne smije vam reći zaista šta misli.

Osjećate se jadno

U vezi treba da budete sretni, voljeni, a ne da se osjećate jadno i poniženo. Ne dozvolite sebi to.

Ne propustite