GLAS RAZUMA IZ SRBIJE: Moramo u NATO da bismo stigli u EU, da kažemo da je u Srebrenici počinjen...

Region
GLAS RAZUMA IZ SRBIJE: Moramo u NATO da bismo stigli u EU, da kažemo da je u Srebrenici počinjen...

Lider Građanske i liberalne Srbije Nemanja Milošević ukazao je na sličnosti između vlasti i opozicije u susjednoj Srbiji.

-"Nije najbolji trenutak" da saopštimo građanima istinu - da moramo u NATO, da bismo stigli u EU, da moramo da uvedemo sankcije Rusiji, da je u Srebrenici počinjen genocid, da je Kosovo nezavisno... tako naši opozicioni političari razmišljaju, čekajući da građani sami shvate istinu, iako su izloženi brutalnoj propagandi protiv istine i realnosti. Nevjerovatna taktika i strategija. Da su počeli sa istinom umjesto da se takmiče u populizmu i lažima sa Vučićem siguran sam da bismo imali mnogo bolju situaciju u biračkom tijelu nego sad, poručio je predsjednik Građanske i liberalne Srbije Nemanja Milošević.

GLAS se zalaže za Srbiju na Zapadu - u NATO savezu i Europskoj uniji.

-Lutovac ne smije da prevali preko usana da je u Srebrenici bio genocid, Ponoš podsjeća Amerikance a šta ste vi radili u Vijetnamu, Đilas na korak od kletvi Vjerice Radete prema ambasadoru Hillu, Savo Manojlović u krstaškom pohodu sa tri majmuna i jednim pužem protiv EU i namjere da kopaju litijum u dolini Jadra. To vam je "prozapadna" opozicija. Zato Zapad škrguće zubima na ruskog gubernatora Vučića ali ga i dalje toleriše, poručio je Milošević.

Ne propustite