HOROSKOP ZA DANAS: Vodolija je zabrinuta, Ribe očekuju lijepe vijesti, pogledajte šta ČEKA VAS!

Horoskop
HOROSKOP ZA DANAS: Vodolija je zabrinuta, Ribe očekuju lijepe vijesti, pogledajte šta ČEKA VAS!

Horoskop za danas:

Ovan

POSAO: Nemojte otkrivati kolegama svoje poslovne tajne i ideje. Obiće vam se o glavu. LJUBAV: Ne trošite vrijeme, trud i ljubav na osobe koje to nisu zaslužile. ZDRAVLJE: Skloni ste prehladama.

Bik

POSAO: Vaš izuzetno formalan i ljubazan stav ljudima djeluje arogantna. Pokušajte da to promijenite. LJUBAV: Udovoljite malo i partneru, ne samo sebi i svojim željama. ZDRAVLJE: Hranite se zdravije.

Blizanci

POSAO: Savršen je trenutak da ostvarite stare poslovne ideje. Pokazaće se uspešnim. LJUBAV: Uzalud se trudite da djelujete nedodirljivo, emocije su vas potpuno savladale. ZDRAVLJE: Provjerite štitnu žlijezdu.

Rak

POSAO: Konačno riješavate stare probleme na poslu. Kamen će vam pasti sa srca. LJUBAV: Prija vam da se ponekad izolujete i od partnera, što ne znači da ga ne volite. ZDRAVLJE: Muči vas nervoza.

Lav

POSAO: Dajete sve od sebe, ali jednostavno ne ide. Možda je vrijeme da potražite novo zasposlenje. LJUBAV: Dugo vam je trebalo da shvatite da se partnerov karakter drastično razlikuje od vašeg u nekim stvarima, i to vas sada tišti. ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja.

Djevica

POSAO: Branite svoje stavove, nemojte da ćutite. Tako će samo izgledati kao da su svi drugi u pravu, osim vas. LJUBAV: Uživate u romantičnim trenucima sa partnerom i ništa vam nije važnije od toga. ZDRAVLJE: Imunitet vam je oslabio zbog loših životnih navika.

Vaga

POSAO: Omiljeni ste u kolektivu i to vam veoma prija. LJUBAV: Ne rasipajte energiju na osobe koje to ne zaslužuju. Iza ugla vas čeka neko vrijedan vaše pažnje. ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.

Škorpija

POSAO: Nervira vas kada se stvari nepotrebno razvlače. Polako gubite strpljenje. LJUBAV: Krivo vam je što je partner zaboravio nešto vama veoma važno. Ne ljutite se - nije namjerno. ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda.

Strijelac

POSAO: Teško možete da ostvarite dobru komunikaciju sa kolegama. Poradite na svojim socijalnim vještinama. LJUBAV: Prija vam pažnja jedne zanimljive osobe koja se nedavno pojavila u vašem životu. ZDRAVLJE: Vrijeme je za sistematski pregled.

Jarac

POSAO: Veoma ste nervozni i to svi oko vas primjećuju. Prijao bi vam iskren razgovor s nekim kolegom koji može da vas razumije. LJUBAV: Stvari nisu onakve kakve ste zamislili i to vam stvara dodatnu nervozu. ZDRAVLJE: Muči vas osjetljiv stomak.

Vodolija

POSAO: Već dugo želite da povedete važan razgovor s nadređenima. Sada je pravi trenutak za to. LJUBAV: Ponašanje partnera  u posljednje vrijeme nije isto i to vas zabrinjava. ZDRAVLJE: Bolovi u kostima.

Ribe

POSAO: Lijepe vijesti će vas obradovati, pogotovo ako ste ih dugo čekali. LJUBAV: Dosadilo vam je da samo vi preuzimate inicijativu, već očekujete i od partnera. ZDRAVLJE: Provjerite vid.

Ne propustite