"MUŽ MI JE SULTAN VELIČANSTVENI I ŽIVIM U HAREMU": Jelena Bin Drai otkrila kako živi u Emiratima

Zanimljivosti
"MUŽ MI JE SULTAN VELIČANSTVENI I ŽIVIM U HAREMU": Jelena Bin Drai otkrila kako živi u Emiratima

Bivša srpska manekenka Jelena bin Drai, danas poznata kao najbogatija Srpkinja, udata je za bogatog arapskog biznismena, a jednom prilikom je otkrila kako njihov brak zapravo izgleda.

Život nekadašnje manekenke i misice Jelene Bin Drai oduvijek intrigira domaću javnost. Zbog same udaje za šeika, Jelena se stalno suočava sa negativnim komentarima ljudi.

Mnogi su pričali kako ona živi u Bin Draijevom haremu, te da mu nije jedina žena. "Naravno da živim u haremu. Ja sam vampirizovana Hurem. Moj muž je Sultan Veličanstveni, to već znate, a srećom ima još 147 žena i tokom ove pandemije ne moram da patim i da ga viđam svaki dan", kroz smijeh je rekla Jelena.

Kruna njihove velike ljubavi jesu njihova djeca. Par ima kćerku Asiju i sinove Hilala, Hamdana i Rašida. Jelena je otkrila i da se u njihovoj kući podjednako poštuju svi vkerski praznici, kako njegovi, tako i njeni. "Uvijek svečano, kao i slava i Božić ili bilo koji islamski praznik. U našoj kući se sve slavi i poštuje po običajima koji nalažu. Farbaju se jaja, sprema se domaća srpska hrana, djeca se kucaju jajima. Cijelu tradiciju iz Srbije smo prenijeli ovdje", ispričala je ona jednom prilikom.

Rođena kao Jelena Jakovljević, manekenka nije imala glamurozan život prije nego što je upoznala sadašnjeg supruga. Živjela je u selu Žabalj, kod Novog Sada, a proslavila se 1998. godine kada je postala Mis Jugoslavije, Mis fotogeničnosti i Mis interneta. Jelena je poznata i po tome što je oborila rekord kada je osvojila čak tri titule od pet mogućih na jednom takmičenju. "Septembar 1998. sjećam se kao da je bilo jučer. Samo je moj otac bio tu kada sam ja bila na sceni. Mama i brat su morali da ostanu u holu hotela, ispred vrata hodnika. U tom trenutku na računu smo imali samo sto njemačkih maraka, što je bilo dovoljno samo za jednu kartu", rekla je jednom prilikom Jelena.

Ubrzo nakon izbora, Jelena je dobila razne prilike da sarađuje sa brojnim agencijama, a dosta je i putovala. Tako je 2001. otišla u Dubai, gdje je upoznala biznismena Saida bin Draija za kojeg se udala 2008. godine. "Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, djelovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju 'rasne' žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo", ispričala je Jelena u jednom intervjuu prije nekoliko godina.


Njihovo venčanje imalo je posebnu simboliku. Naime, sve je bilo u znako broja 4. "Vjenčali smo se 4. aprila, u četiri poslije podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saidov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo četvoro djece", istakla je tada Jelena.

Pogledajte kako izgleda luksuzna kuća ovog para u Emiratima:

Ne propustite