Mještani sela Zlot ispunili obećanje dato nakon ubistva malene Danke (2): Ove slike to potvrđuju

Region
Mještani sela Zlot ispunili obećanje dato nakon ubistva malene Danke (2): Ove slike to potvrđuju

U selu Zlot, u Srbiji, sahranjen je danas Dalibor Dragijević, muškarac uhapšen zbog sumnje da je starijem bratu Dejanu pomogao pri premještanju mrtve djevojčice Danke Ilić (2). 

Dragijević je bio uhapšen, a onda je preminuo u policiji. Sudeći prema fotografijama, selo Zlot je ispunilo obećanje nakon informacija o ubistvu djevojčice - da neće prisustvovati njegovom posljednjem ispraćaju.

Nisu izjavili ni saučešće
Mnogi su rekli da nisu ni saučešće izjavili. Izjavljivali su da na sahranu neće doći jer ih je potresla sudbina djevojčice Danke Ilić.

- Ako su uradili to za šta se sumnjiče, na sahranu neću doći - govorili su mještani sela Zlot.

Sva se naježim kad se sjetim djeteta
- Niko vam ništa neće reći jer ljudi nisu sigurni sta se dogodilo. Ne postoji kuća gdje on nije ušao kada je u pitanju pomoć oko vode ili čega god, znao je dosta poslova. Ja mogu samo da kažem da ako su to uradili oni su stvarno monstrumi koji zaslužuju da ih se objesi, a ako nisu onda neka im Bog pomogne.

Kada je Dejanu preminuo brat, nisam otišla da izjavim saučešće jer ako je to istina, onda ne želim ništa da njima. Mnogo mi je žao, sva se naježim kad se sjetim djeteta - rekla je komšinica porodice Dragijević iz Zlota za Telegraf.rs.

Na vječni počinak Dalibora je ispratila tek majka i nekoliko najbližih članova porodice.

Ne propustite