Ženu u Zagrebu jutros ubio muž, druga nađena izbodena u stanu

Region
Ženu u Zagrebu jutros ubio muž, druga nađena izbodena u stanu

Jutros je oko 8:20 u stanu u zagrebačkom kvartu Srednjaci nađeno beživotno tijelo starije ženske osobe. Kako javlja zagrebačka policija, smrt je prema dosad utvrđenom posljedica kaznenog djela. Kako neslužbeno doznajemo, policija sumnja na ubojstvo. Radi se o drugom ubojstvu žene danas u Zagrebu.

Policija je, kako je neslužbeno doznao Jutarnji, jutros oko 8:20 zaprimila poziv muškarca iz Srednjaka koji je rekao "netko mi je ubio mamu".

List navodi kako je ubojica s više uboda oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem, usmrtio ženu. Dodaje kako se jutros na vratima njezina stana pojavio se muškarac kojeg su dočekali očiti znakovi provale.

U tijeku je policijski očevid, nakon kojeg će biti poznato više detalja.

To je druga žena ubijena danas u Zagrebu, prvu ubio muž

Podsjetimo, jutros se već dogodilo ubojstvo žene u Zagrebu. U stanu u Livadićevoj ulici muž je ubio suprugu.

Kako su Indexu javili čitatelji, jutros se u Livadićevoj ulici kod Kvatrića oko 7:20 začuo se ženski vrisak, a na lice mjesta ubrzo su došli specijalci i hitna. Dio Livadićeve ulice kod Kvatrića bio je blokiran, a policija nije propuštala vozila ni pješake.

Policajci izvukli ranjenu ženu iz stana, preminula od zadobivenih ozljeda

"Danas oko 7.25 na području Maksimira u stanu je muškarac ispalio hitac iz vatrenog oružja koji je ozlijedio članicu obitelji. Policijski službenici ozlijeđenu su izvukli iz stana i pružena joj je liječnička pomoć", poručila je policija u odgovoru na Indexov upit dodavši da je osumnjičeni pod njihovim nadzorom.

Žena je, nažalost, kasnije preminula u bolnici od zadobivenih ozljeda, potvrdila je policija oko 9:30. U tijeku je policijski očevid kojim bi trebale biti utvrđene pojedinosti ovog događaja.

(Index.hr)

Ne propustite