PRAVIO SE DA JE ZABRINUT Jedan od ubica učestvovao u potrazi za Dankom, POKUŠAO DA ZAVARA TRAG

Region
PRAVIO SE DA JE ZABRINUT Jedan od ubica učestvovao u potrazi za Dankom, POKUŠAO DA ZAVARA TRAG

Jedan od osumnjičenih za ubistvo male Danke Ilić pokušao je da zavara trag inspektorima MUP koji su danonoćno radili na rasvjetljavanju misterioznog nestanka dvogodišnje djevojčice i to tako što je učestvovao u potrazi, saznaje Informer.

Kako piše Informer, nakon što su pijani udarili automobilom "fijat panda" djevojčicu koja je odšetala od kuće i nakon što je jedan od njih zvjerski udavio, ubica je pokušao da ostane smiren i navodno je pomagao policiji u potrazi.

- Jedan od osumnjičenih učestvovao u potrazi za Dankom Ilić. Drugi se sakrio i sklanjao. Policija je išla i u tom smjeru - ispričao je izvor za "Informer".

Kako se saznaje, Dejan Dragijević je odmah propričao čim su ga suočili sa činjenicama i kukao je u stanici, dok je Srđan Janković tek propričao kada su ga ispitivali na vlaškom jeziku.

Dvojica radnika Vodovoda koji su ubili malu Danku u trenutku kada su je udarili kolima bili su teško pijani u trenutku izvršenja krivičnog djela.

Podsjetimo, Janković je osumnjičeni da je službenim vozilom ”fiat panda” u ulici Radomira Putnika udario u pešaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom Dragijevićem tijelo djevojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gdje su tijelo izbacili sa desne strane puta.

(Blic.rs)

Ne propustite