Brat Meline Džinović je frajer i po: Sestra mu se razvela, on je u sretnom braku, a evo kako izgleda

Show
Brat Meline Džinović je frajer i po: Sestra mu se razvela, on je u sretnom braku, a evo kako izgleda

Melina i Haris Džinović danima privlače pažnju skandaloznim razvodom, a nedavno se u njihovoj vili na Senjaku odigrala prava drama, kada je Melina poslije dužeg vremena došla u porodični dom, poslije čega je Haris pozvao i policiju.

Naime, on je od nje tražio da napusti kuću, što Melina nije prihvatila, pa je pjevač pozvao nadležne organe, a isto je uradila i modna kreatorka koja je tada navela da „nasilje trpi već dvije godine“.

„Bilo je očigledno da ona ne želi da ode i da hoće da me isprovocira da uradim nešto, što joj nije pošlo za rukom. Namjera joj bila da provocira jer se nije najavila telefonom da dolazi. Ponovio sam joj da je izgubila je državinu napuštanjem porodice i selidbom u drugu lokaciju, ponovo zahtjevao da izađe, a pošto nije htela, pozvao sam advokata, koji me je posavjetovao da pozovem policiju, što sam i uradio“, rekao je, između ostalog, Haris.

U jeku ovih skandala, kako prenosi „24sedam“, Melinina porodica iz Zagreba se još ne oglašava, ali je njena majka Elma Galić vrlo aktivna na društvenim mrežama. Tamo često objavljuje slike svoje troje djece, pa javnost ima priliku da vidi i kako izgledaju Melinini brat i sestra.

Kako se može primijetiti na fotografijama, kreatorkina sestra Emina veoma liči na nju, ali i brat koji se prije nekoliko godina oženio.

Ponosna mama Elma često objavljuje slike sa svojim najbližima, a tu su i fotke sa bivšim zetom Harisom, koga u početku nije željela da prihvati.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Elma Galic (@elmagalic)

„U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama“, pričao je svojevremeno Haris u intervjuu za “Gloriju” i dodao da je sve to Melina teško podnela:

„Sjećam se da sam joj govorio: “Proći će to brzo! Vidjećeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku“, istakao je on.

(Nova.rs)

Ne propustite