Pogledajte kako je Vučić saoštio strašne vijesti za MALU DANKU! "S kakvim monstrumima imamo posla"

Region
Pogledajte kako je Vučić saoštio strašne vijesti za MALU DANKU! "S kakvim monstrumima imamo posla"

Vanredna sjednica Vlade počela je danas u 10 časova u Palati Srbija, a osim šefa države Aleksandra Vučića, predsjednice Narodne skupštine Ane Brnabić i ministara, prisustvuju joj ključni ljudi iz bezbJednosnog sektora, vojske i policije, kao i direktori javnih preduzeća.

- Imamo loše vijesti za ovo naše dijete, policija uhapsila 2 lica koja su izvršila ubistvo male Danke, priznali su... I sad ih vode na mjesto ubistva... S kakvim monstrumima mi imamo posla - rekao je predsJednik strašne vijesti na vanrednoj sednici vlade u palati Srbija. On se obratio i ministru MUP rekavši: Bato (Gašić), vi ćete posle o detaljima..., kazao je Vučić jutros na vanrednoj sednici vlade u Palati Srbija.

Kad je Vučić izgovorio ove riječi u sali je nastao muk a i on sam je prosto zastao i zanijemio, piše Kurir.rs.

- Još jednom zahvalnost policiji na svemu, na danonoćnom angažmanu u Boru... Srbija je toliko brinula a to pokazuje da nismo izgubili dušu..., kazao je, pa dodao: Cijela priča je nevjerovatna, kakvi monstrumi postoje.

Ubice koje su priznale zločin trenutno vode policiju do mjesta na kom su zakopali tijelo.

Podsjećamo, Danka Ilić nestala je prije deset dana, 26. marta.

Sve službe, uključujući i policiju, žandarmeriju, vatrogasce, dobrovoljce, rudare i mještane, danima su pretraživali teren u Banjskom polju.

Ne propustite