ŽENE SA SNIMKA TRAŽE PREKO FOTOROBOTA Očekuje se oglašavanje bečke policije

Region
ŽENE SA SNIMKA TRAŽE PREKO FOTOROBOTA Očekuje se oglašavanje bečke policije

Iz bečke policije najavili su da će se danas oglasiti saopštenjem u vezi sa snimkom koji je napravio srpski državljanin i na kojem se navodno vidi djevojčica koja podsjeća na Danku Ilić.

Još uvijek se ne zna šta će biti saopšteno jer je u toku prikupljanje informacija.

Dopisnica RTS-a javlja da policija traži žene koje se nalaze na snimku, ali s obzirom na to da se ne vide lica, traga se na osnovu fotorobota.

Oglasila se bečka policija za "Blic"

"Istraga je u punom jeku. Čim bude novih informacija saopštićemo ih", kažu za "Blic" u zvaničnom odgovoru "Blic" iz bečke polcije povodom istrage snimka djevojčice koja podseća na Danku Ilić (2) za kojom se traga već tačno 7 dana.

Marko Blagojević, ambasador Srbije u Beču, u "Jutro na Blic" istakao je da se očekuje da policija u Austriji obavijesti o identitetu osoba sa snimka.

- Srpska dijaspora se nalazi u velikom broju ovdje, ono što je važno prate se vijesti iz Srbije i bilo je važno da ih obavijestimo o ovom snimku i da postoji mogućnost da se Danka nalazi u Austriji. Sada su i mediji u Austriji počeli da objavljuju to, desetine hiljada naloga, udruženje, organizacije... Svi su veoma solidarni i veoma se korektno ponašaju vezano za javljanje - kaže ambasador Blagojević.

(Blic.rs)

Ne propustite