BILA JE GROZNA, HTJELA SAM DA KAŽEM HARISU: Vesna o Melininim prevarama: Hvalila se šta je radila

Show
BILA JE GROZNA, HTJELA SAM DA KAŽEM HARISU: Vesna o Melininim prevarama: Hvalila se šta je radila

Vesna Đogani otkrila je šta je Melina Džinović radila prije razvoda i zašto nije sve rekla Harisu, iako je planirala to da uradi.

Pjevač Haris Džinović nedvano se pojavio na sudu zbog brakorazvodne parnice, dok Melina nije došla već je poslala advokata. Nakon napuštanja suda, Haris je istakao da je sada zvanično razveden, a zatim žestoko udario po bivšoj supruzi.

On je istakao da je njihov sin Kan ljut na majka kao i da ganije zvala mjesec dana, kao su Melinu zanimale samo pare, kao i da se družila za "ženama sumnjivog morala i ponašanja". On je istakao i da ga je varala godinama, a sada se na ovu temu oglasila i Vesna Đogani.

Vesna je rekla da je još ranije čula neke stvari o Melini i njenim nevjerstvima, te da je čak pomišljala na to da sve kaže Harisu.

"Ja sam u timu koji navija za Harisa Džinovića. Jako mi ga je žao jer je jako ružno sve ovo što je Melina uradila. Mi to znamo od prije, iz salona u koji je dolazila. Baš je bila grozna, pričala je naveliko šta radi. Svima se hvalila šta je radila, mi smo bili u šoku. Baš je bilo grozno, komentarisala sam to i sa drugaricama i sa Đoletom. Htjela sam da kažem Harisu, ali Đole mi nije dao, rekao mi je da se ne miješam", rekla je Vesna.

Ona je otkrila i da li smatra da je razlika u godinama, možda, takođe bila problem u odnosu Harisa i Meline: "Razlika u godinama nije problem. Kada nekoga volite, to ne bi trebalo da vam smeta. Trebalo bi da rastete i sazrijevate zajedno kroz vrijeme", istakla je pjevačica.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije, a pjevač je u svojoj ispovesti otkrio kako je izgledao njegov život sa Melinom prije nego što su odlučili da se razvedu.

Mnogo sam uložio u nju i nije mi žao zbog toga, ali kad neko nema poštovanja i zahvalnosti onda je čovjeku žao što je bio tu i bio darežljiv i spreman na sve. Sav nakit je odnijela, kada se sve zajedno zbroji to je ogromna suma. Oproštaja nema nikada, to je takva perfidna izdaja i mutljavina koja meni u životu ne treba", istakao je Haris, pa otkrio kako se Melina ponašala prema njemu.

"Nije se pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Ja sam se čudio, ne vidim nikakav razlog, ako neko neće sa njim, bar može reći, dobar dan, doviđenja, prijatno, ali ni toga nije bilo, ništa. Poslije svega što sam uradio nema tona, slika se možda pojavi, ali ton je mrtav. Nikada je nisam udario, ponižavao", rekao je Haris za "Hype".

Ne propustite