"Molim vas ljudi, HITNO JE!" Pjevačica iz Beča objavila JAKO VAŽNE INFORMACIJE o nestaloj Danki

Foto i video
"Molim vas ljudi, HITNO JE!" Pjevačica iz Beča objavila JAKO VAŽNE INFORMACIJE o nestaloj Danki

U potragu za djevojčicom od juče je uključena i austrijska policija, nakon što je Ministarstvo Unutrašnjih poslova Srbije u noći između subote i nedelje na mejl dobilo video snimak građanina Beča, koji je posumnjao da je u ovom gradu video Danku sa dve žene koje su govorile na rumunskom jeziku. 

Svjedok je dao izjavu i obezbjeđen je snimak koji je on sam napravio, rekao je portparol bečke policije Markus Ditrih, nakon vijesti da je bečka policija pokrenula istragu u slučaju nestanka dvogodišnje Danke Ilić iz Bora. Državljanin Srbije koji živi u Beču prijavio je da je u subotu uveče na autobuskoj stanici u centru austrijske prestonice video djevojčicu u pratnji dve žene koja navodno liči na Danku nestalu u utorak u Srbiji.

"Čovek je za slučaj saznao preko društvenih mreža. Tačne okolnosti, posebno da li je u pitanju nestala devojčica, predmet su istrage koja je u toku. Državljanin Srbije kontaktirao je srpske nadležne organe, koji su se obratili bečkoj policiji sa zahtevom za istragu", rekao je portparol bečke policije Markus Ditrih.

[youtube][/youtube]

Andreana je uz objavu dodala i veliki crveni znak za upozorenje, a budući da je dugo živjela u prestonici Austrije, i dalje ima brojne prijatelje i poznanike, pa je njena objava od velikog značaja. 

 

 

Ne propustite